SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mustafa Denizli açıkladı: 'Grosskreutz ayrılmak istiyor'

Galatasaray'ın sezon başında Borussia Dortmund'dan transfer ettiği Alman futbolcu Kevin Grosskreutz, takımdan ayrılmak istediğini teknik direktör Mustafa Denizli'ye bildirdi. Evrakları yetişmediği için FIFA tarafından transferi kabul edilmeyen Grosskreutz, oynayabilmek için ligin devre arasını bekliyordu.

Galatasaray'ın sezon başında Borussia Dortmund'dan transfer ettiği Alman futbolcu Kevin Grosskreutz, takımdan ayrılmak istediğini teknik direktör Mustafa Denizli'ye bildirdi.

['Hamzaoğlu, Grosskreutz'u istemedi'](https://www.mynet.com/hamzaoglu-grosskreutzu-istemedi-89614-myspor)

Konu ile ilgili açıklama yapan Denizli, "Kevin bana geldi ve 'Ailemden uzak kalamıyorum. Almanya'da dönmek istiyorum' dedi. Bundan sonrası yönetim kurulunun kararıdır. Oturup konuşacaklar" dedi. Mustafa Denizli, Kevin Grosskreutz ile aralarında yaşananları şöyle anlattı:

DENİZLİ: BURADA MUTLU OLACAĞINI SÖYLEDİM AMA...

"Pazartesi günü kendisiyle tanıştım ve biraz sohbet ettim. Çalışma programını konuştuk. Bana, bu ayın sonuna kadar bu şekilde devam edeceğini söyledi. Ben de 'bizim için zor olur, biraz değişiklik yapalım' dedim. Önümüzdeki hafta Almanya'ya gidip ondan sonra temelli dönecekti. Fakat bu sabaha buraya geldiğimde onu tesislerin önünde otururken gördüm. Çağırdım 'bir sorunun mu var' dedim. Kendisi Almanya'ya bu şekilde gidiş gelişlerin zor olduğunu ama asıl problemin bu olmadığını ve burada devam edemeyeceğini söyledi. Kendisine burada kaldığı taktirde mutlu olacağını söyledim. Bugün bizimle çalışmadı. Bundan sonra yönetimle görüşüp Almanya'ya dönmek istiyor."

[Galatasaray'a Grosskreutz şoku! Ülkesine döndü](https://www.mynet.com/galatasaraya-grosskreutz-soku-85342-myspor)

BONSERVİSİNE 1.5 MİLYON EURO ÖDENMİŞTİ

Galatasaray, bonservisi için 1.5 milyon Euro ödediği Kevin Grosskreutz ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştı. Yapılan anlaşma gereği Alman futbolcuya 3 yıl için 4 milyon 850 bin Euro garanti para ve 20 bin Euro maç başı ücret ödenmesi gerekiyordu. Ancak, evraklarının yetişmemesi nedeniyle FIFA bu transferi geçerli saymayınca, Grosskreutz hiçbir maçta forma giyemedi.

Sahanın her bölgesinde görev yapabilen çok yönlü bir oyuncu olan Grosskreutz, geçtiğimiz günlerde Almanya'da bir kavgaya karışmıştı.

[Galatasaray'a şok! Grosskreutz'un transferi iptal oldu](https://www.mynet.com/galatasaraya-sok-grosskreutzun-transferi-iptal-oldu-85407-myspor)
[Helvacı: Grosskreutz skandalı çok pahalıya patlayacak!](https://www.mynet.com/helvaci-grosskreutz-skandali-cok-pahaliya-patlayacak-85500-myspor)


Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler