SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

11 milyon TL kayıp!

Galatasaray, Kasımpaşa beraberliğinin ardından ligde galibiyet hasretini 3 maça çıkardı. Sarı-kırmızılılar, puan kayıplarının yanı sıra maddi olarak da büyük kayıp yaşıyor.

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında dün deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşan sarı-kırmızılı ekip, iki kez öne geçtiği müsabakadan 2-2'lik eşitlikle ayrıldı. Yeni teknik direktörü Mustafa Denizli yönetiminde çıktığı ilk maçta puan kaybı yaşayan Aslan, ligde son 3 haftada yalnızca 2 puan toplayabildi. Sarı-kırmızılılar, resmi maçlardaki galibiyet hasretini ise 5 maça çıkardı.

27 GÜNDE 11 MİLYON TL KAYIP

Galatasaray, 27 gün içinde Spor Toto Süper Lig ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde toplam 5 maça çıktı. Bu maçlarda 3 puan sevinci yaşayamayan Aslan, derin bir yara alırken, maddi olarak da büyük bir kayıp yaşadı. Bu periyotta Devler Ligi'nde aldığı Benfica ve Atletico Madrid yenilgileriyle 3 milyon Euro'yu (9 milyon TL) kasasına koyma fırsatını tepen sarı-kırmızılı takım, Süper Lig'de ise Çaykur Rizespor, Antalyaspor ve Kasımpaşa maçlarında yaşadığı puan kayıpları ile de 2 milyon TL'den oldu. 27 günde toplamda 11 milyon TL kayıp yaşayan sarı-kırmızılılar, lider Beşiktaş ile puan farkını da 6'ya çıkardı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler