SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hamzaoğlu: 'Giden olunca satan çok oluyor'

Galatasaray'ın eski hocası Hamza Hamzaoğlu, Wesley Sneijder ve Mustafa Denizli ile ilgili konuştu

Galatasaray'dan ayrılan Hamza Hamzaoğlu, Wesley Sneijder'in "Onun döneminde çalışmıyorduk" sözlerine cevap verdi. Hamzaoğlu, Mustafa Denizli'nin Atletico Madrid maçında kulübede olmamasını da eleştirdi.

SNEIJDER'E; "BU ZAYIF KARAKTERİN İŞİ"

Hamza Hamzaoğlu, 360 kanalında yayınlanan Telegol programına yaptığı açıklamada Sneijder ile ilgili olarak "Sneijder ile aramızda bir problem yoktu. Hayret ve şaşkınlıkla bakıyorum. Kolay bir iş, başkasının üstüne yıkmak ama olsun. Bu zayıf karakterlerin işidir. Yönetimden birinin söyleteceğini sanmam. Oyuncu bu cüreti bir yerlden güç almazsa bulamaz. Ben bütün olumsuzlukları kabul ediyorum" ifadelerini kullandı.

"BU YORUMLARI GÖRÜNCE ALLAH'A ŞÜKÜR EDİYORUM"

Başarılı teknik adam, “Giden olunca satan çok oluyor biliyorum” derken şöyle devam etti:

“Biz de futbolculuk yaptık, yaşadık bunların hepsini... Demek ki oyuncularımla doğru bir bağ kuramamışım. Oyuncularım benim için bunu düşünmüşlerse bu benim eksikliğimdir. Ben üç kupa alarak çok büyük kötülük yapmışım Galatasaray’a... İyi ki bu başarıları elde etmişim. Allah’a şükrediyorum.”

Arkasından iş çevirildiğini belirten Hamzaoğlu, "Bu yorumları, bu olayları görünce Allah'a şükür ediyorum, doğru zamanda ayrılmışım. Ben tazminat maddesi koydurmadım, ayrılmak isteyen insanlara "Madde var ayrılmam" demem. İstemiyorlarsa ayrılırdım, ayrıldım da" açıklamasını yaptı.

HAMZAOĞLU'NDAN DENİZLİ'YE ELEŞTİRİ!

Mustafa Denizli'nin Atletico Madrid maçında takımın başında olmamasını eleştiren Hamzaoğlu, "Ben göreve gelseydim takımın başında maça çıkardım. Orada Taffarel duracağına kenarda, Mustafa Hoca dursaydı. Bu maç bu kadar önemli miydi?" dedi.

"BİZ VURULMUŞUZ, HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL"

Yönetime eleştirilerde bulunan Hamzaoğlu, "Beni neden apar topar gönderdiler? Antalya ve Atletico Madrid maçını kazanacaktım belki de? O zaman ne yapacaklardı. Ya hiç önemli değil, biz vurulmuşuz önemli değil. Ben herkese hakkımı helal ediyorum" şeklinde konuştu.

'AYRILMAM HAYIRLI OLMUŞ' DEMİŞTİ

Hamza Hamzaoğlu, Sneijder’in kendini hedef alan eleştirileri için “Bu kadar kötülük yaptığım bir takımda daha fazla kalmamam gerekirmiş” dedi.

Sarı-kırmızılı ekibin eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Wesley Sneijder’in hem Antalyaspor, hem de Atletico Madrid maçları sonrası kendisini ima eden eleştirilerine yanıt verdi.

Başarılı çalıştırıcı, “Açıklamaları duyduktan sonra yaşadığım üzüntüyü inanın anlatamam. Demek ki bu camiadan ayrılmam hayırlı olmuş. Bu kadar kötülük yaptığım bir takımda daha fazla kalmamam gerekirmiş. Sneijder aslında her şeyi çok doğru aktarıyor. Onun sözlerini iyi okuyabilen gerçekleri çok daha net görebilir. Bu yaptırılan açıklamayı hiç hak ettiğimi düşünmüyorum. Sneijder ile aramızda son ana kadar hiçbir problem yaşanmadı. Benimle ilgili benzetmeleri hâlâ arşivlerde duruyor. Daha fazla konuşup camiaya zarar vermek istemiyorum” ifadelerini kullandı.

Bu arada Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile yollar ayrılmadan önce Başkan Dursun Özbek ile Sneijder’in bir araya geldiği öğrenildi. Hollandalı yıldızın bu görüşmede sıkıntılarını dile getirdiği, Hamzaoğlu’na yönelik beklenmedik sert çıkışı da maçtan sonra başkanın bilgisi dahilinde yaptığı ileri sürüldü.

[Hoca yeni sonuç aynı](https://www.mynet.com/hoca-yeni-sonuc-ayni-89687-myspor)
[Sneijder bir konuştu, ortalık karıştı](https://www.mynet.com/sneijder-bir-konustu-ortalik-karisti-89509-myspor)

SNEİJDER 'TERCÜME HATASI' DEDİ

Atletico Madrid maçı sonrası yaptığı çıkışla Hamza Hamzaoğlu dönemiyle ilgili tartışma başlatan Wesley Sneijder sözlerinin yanlış tercüme edildiğini söyledi

Galatasaray’ın geçmiş dönemle ilgili yaptığı eleştirilerle Hamza Hamzaoğlu’nu eleştirdiği belirtilen Wesley Sneijder, konuşmalarının yanlış tercüme edildiğini açıkladı.

Sneijder, maçın ardından puan kaybından dolayı çok sinirliydi.

Hollandalı, Atletico yenilgisi sonrası G.Saray Genel Sekreteri Fatih İşbecer'in de yanlış bulduğunu söylediği demecini hatırlatıldığında, "Açıklamamın Hamza Hamzaoğlu ile hiçbir ilgisi yoktu. Sözlerim yanlış tercüme edildi. Bu yanlış anlaşılmalardan artık sıkıldım. Ben Hamzaoğlu’nu kastederek bir eleştiride bulunmadım" sözleriyle şikayetlerini dile getirdi.

Sarı-kırmızılı oyuncunun, Atletico Madrid maçı sonrasında getirdiği eleştirilerde Hamza Hamzaoğlu'nu hedef aldığı iddia ediliyordu.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler