SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kasımpaşa'da maç sonu istifa sesleri!

Galatasaray taraftarı Kasımpaşa maçının bitiminde 2-2'lik skorun ardından sarı kırmızılı takımı protesto etti ve yönetimi istifaya çağırdı.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Sarı kırmızılı tribünler maçın bitiş düdüğüyle birlikte Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve yönetimini hedef aldı. Önce Galatasaraylı oyuncular sahadan ayrılmadan önce taraftarlar, "Formayı çıkarın çıplak oynayın" ve "Bu forma kutsaldır nasip olmaz herkese" diye bağırarak futbolcularına tepki gösterdi.

"YÖNETİM İSTİFA, DURSUN ÖZBEK İSTİFA"

Daha sonra Galatasaray taraftarı Başkan Dursun Özbek'i istifaya davet edip " Yönetim istifa, Dursun Özbek istifa, Cimbom halkındır lisenin değil, Galatasaray lisenin tapulu malı değil" diye uzun süre bağırdı.

[Maçtan kareler-![Kasımpaşa - Galatasaray maçından kareler 2015-2016](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2125140/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/kasimpasa-galatasaray-macindan-kareler-2015-2016-155352-myspor)

Protokol salonunda maçı izleyen Dursun Özbek'e de, bu bölümün önündeki tribünde maçı izleyen taraftarlar tepki gösterdi. Galatasaray tribünleri ise yönetimi protesto adına özel olarak bestelediği tezahüratı 15 dakika boyunca söyleyerek stattan ayrılmadı.

İŞTE O BESTE:

Küfüre pankarta engel olsa da
Susturamazsın bizi polis zoruyla
o koltuk tapulu malın hiç değil
Cimbom bom halkındır lisenin değil

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler