SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Denizli'den Kasımpaşa maçı yorumu

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Kasımpaşa maçını değerlendirdi

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Denizli maçın ardından şöyle konuştu:
"3 puandan önce 1 puan kazandık. Bu tabloda 1 puan kazançtır. Dönem dönem iyi şeyler yaptık, bazı alışkanlıklar da devam etti. Önemli olan nasıl başladığımız değil, nasıl bitireceğimiz. Uzun bir yolculuğumuz var. Böyle görüntüler olacak. Zamanı lehimize çevirmemiz gerekiyor, çevireceğiz. Böyle zorlu bir deplasmandan beraberlikle dönüyoruz. Kasımpaşa maçın büyük bölümünde daha iyiydi. Bazı bölümlerde biz de iyiydik. Eksiklerimiz var. Haftalardır söylüyorum ben bunu. İçinde ya da dışında olmakla ilgili değil. Sıkıntılı bir sezon başlangıcı oldu. 3 kulvarda yarışın ortasındayız. Her tarafa bakmak zorundayız. Üzerine koyarak devre sonunu buluruz, daha sonra daha sağlıklı bir ortam buluruz. Galatasaray'da yediği goller örtüşmüyor. Daha da fazla yiyebilirdik. Çok daha fazla atar mıydık? Yok. Ama iyi şeyler oluyor. İki gün idman yaptık, buradan bir şeyler çıkar. Potansiyel var. Zorlu bir yolculuk. Bu yolculukta kimse ayağını dışarıya basmayacak. Olursa devam edemeyiz. İyiler üzerine daha iyiyi katmak için geldik. Zor bir gündü. Kasımpaşa'yla burada kim oynarsa, zorlanır. Kasımpaşa hem bireysel hem takım olarak iyi."

Rıza Çalımbay’a göre 3 puan kaçtı!

“Oynanan oyunun karşılığı galibiyet olması gerekiyordu. Baştan sona kadar iyi oyun oynadık. Bu sezon hakem arkadaşlardan çekeceğimiz var gibi görünüyor. İlk golü yediğimiz pozisyonda, oyuncu sağlığı önemli düşünüyorum ve kafa kafaya vurmuş bir oyuncu varken hakem devam ettirdi. Donk’un şutu goldü ama sayılmadı. Girdiğimiz birçok pozisyon var, 2 gol attık ancak çok gol kaçırdık. İyi futbol oynadık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Maçtan 1 saniye bile kopmadılar” dedi.

[Maçtan kareler-![Kasımpaşa - Galatasaray maçından kareler 2015-2016](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2125140/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/kasimpasa-galatasaray-macindan-kareler-2015-2016-155352-myspor)

Çalımbay, yayıncı kuruluşa yaptığı konuşmayı şöyle tamamladı;
“Galatasaray ile oynadık neticede. Her dakikada skoru değiştirebilecek bir takım. Hakemlerin bariz hataları var. Bilerek yaptılar demiyorum ama bu sene bizi çok üzülüyorlar. İnşallah bu son olur. Çok puan kaybettik. Hakem hataları olmasa konumumuz iyi bir yer olabilirdi.
Futbolcular nasıl kendilerini düzeltmeleri gerekiyorsa, hakemlerin de kendine bir bakmaları lazım. Çoğu maçların kaderiyle oynanabilir hakem hatalarıyla.”

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler