SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hoca yeni sonuç aynı

Yeni hocası Mustafa Denizli yönetiminde ilk resmi maçına çıkan Galatasaray, 2 defa öne geçtiği mücadelede skor üstünlüğünü koruyamadı ve sahadan 2-2'lik beraberlik ile ayrıldı. Son 3 lig maçında 7 defa skor üstünlüğünü ele geçiren Sarı-Kırmızılılar bu avantajını koruyamadı.

MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

KASIMPAŞA 2 - 2 GALATASARAY

STAT: Recep Tayyip Erdoğan
HAKEMLER: Halis Özkahya, Kemal Yılmaz, Hakan Yemişken
KASIMPAŞA: Ramazan, Erhan (Dk.58 Scarione), Titi, Omeruo, Vigneau, Donk, Castro, Tunay (Dk.59 Del Valle), Hakan, Adem (Dk.86 Abdullah Durak), Eren
GALATASARAY: Muslera, Sabri, Semih, Chedjou, Hakan (Dk.85 Olcan), Emre (Dk.46 Rodriguez), Selçuk, Yasin (Dk.69 Sinan Gümüş), Sneijder, Podolski, Burak Yılmaz
SARI KARTLAR: Donk (Kasımpaşa), Hakan Balta, Selçuk (Galatasaray)
GOLLER:Dk.32 Hakan Aslan, Dk.76 Titi (Kasımpaşa), Dk.13 Burak Yılmaz, Dk.51 Hakan Balta (Galatasaray)

[Maçtan kareler-![Kasımpaşa - Galatasaray maçından kareler 2015-2016](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2125127/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/kasimpasa-galatasaray-macindan-kareler-2015-2016-155352-myspor)

Hafta içi Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid karşısında hayal kırıklığı yaratarak elenen ve gözünü Avrupa Ligi'ne çeviren Galatasaray, yeni hocası Mustafa Denizli ile Süper Lig'deki şampiyonluk yarışından da kopmamak için mutlak galibiyet parolası ile sahaya çıktı.

Deneyimli teknik adam Hamzaoğlu'nun 11'inde çok fazla değişikliğe gitmezken sadece orta alanda Emre Çolak'a görev verdi.

Karşılaşma iki takım adınada kontrollü bir oyunla başladı. İlk dakikalarda her iki ekip de tehlikeli bir gol pozisyonu yaratamadı.

Gol perdesini açan taraf Galatasaray oldu. Sneijder, 13. dakikada sağ kanattan ceza sahasına doğru ortaladı. Podolski kafayla altıpasa indirdi. Burak Yılmaz, o noktada gelişine vurdu ve ağları sarstı:1-0.

23. dakikada Emre Çolak, Burak Yılmaz'a verdi. Burak, ceza sahasının gerisinden kaleyi denedi, kaleci Ramazan topu güçlükle çeldi.

26. dakikada tartışma yaratan bir an yaşandı. Galatasaray ceza sahasına havalandırılan topu Eren kafa ile Donk'un önüne indirdi. Ryan Donk, kaleyi boş gördü ve penaltı noktasından sert bir şut çıkardı. Top üst direğe çarptı, çizgiyi geçti ancak karşılaşmanın hakemi golü geçersiz saydı. Bu pozisyonun ardından Kasımpaşalı futbolcular hakemin kararına itiraz ettiler.

32. dakikada Sabri Sarıoğlu ile Adem Büyük hava topuna birlikte yükseldi ancak Sabri topu kaybetti. Adem Büyük, Eren Derdiyok'a verdi. Eren ise kaleyi düşündü. Dönen topu önünde bulan Hakan Arslan ağları havalandırarak skora dengeyi getirdi:1-1.

Gol sonrası ibre Kasımpaşaya döndü. Sabri'nin kanadından yüklenen ev sahibi ekip gol şansı yakalayamadı. İlk 45 dakika 1-1'lik eşitlik ile sona erdi.

İkinci yarıya daha istekli başlayan taraf Galatasaray oldu. 48. dakikada Podolski, zor pozisyonda ceza sahası dışından vurdu. Poldi'nin vuruşunda top kaleci Ramazan'ın ellerinde kaldı.

51'de Sarı-kırmızılılar Kasımpaşa kalesini adeta abluka altına aldı. Selçuk'un sağdan şutunu ramazan yumrukladı. Semih önüne düşen topa sert vurdu ancak direğe takıldı. Sol kanada açılan topa yetişen Chedjou topu içeriye ortaladı. Hakan Balta, pozisyonu iyi takip ederek bekletmeden vurdu ve Galatasaray'ı tekrar öne geçirdi:2-1.

Titi, 76. dakikada Adem Büyük Galatasaray savunmasını adeta ipe dizerek çizgiye indi. İçeri çevirdiği topu Titi ceza sahası içerisinde doğrudan kaleye gönderdi ve skora yeniden denge geldi:2-2.

Kalan dakikalar gol getirmeyince mücadele 2-2'lik eşitlik ile sona erdi

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler