SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mustafa Denizli'nin istediği 5 isim

Mustafa Denizli ile yeni bir döneme giren Galatasaray, transferde atağa geçiyor.

G.Saray'ın hocası Mustafa Denizli, Rizespor'dan Kweuke ve Eren Albayrak, Trabzonspor'dan Mbia ve Fırtına'yla sözleşmesini fesheden Medjani ve Ryan Donk'u istiyor.

Cimbom, Denizli'nin Türkiye'de son çalıştırdığı takım olan Ç. Rize'den iki sürpriz isim hedef tahtasına koydu.

Devre arasında güçlü, kule bir forvet transfer etmek isteyen sarı-kırmızılılar Kweuke'yi radarına aldı. Kweuke, "Galatasaray'da oynamak kim istemez!" açıklamasını yapmıştı. Cimbom sol tarafı da Eren Albayrak ile güçlendirmek istiyor. Denizli'nin onay verdiği oyuncular için kısa bir süre içinde görüşmeler başlayacak.

MBIA LİSTE BAŞI
Yaz döneminde bonservisi elinde olan Stephane Mbia ile görüşme sağlayan ancak transfer etmeyen sarı kırmızılılar, 29 yaşındaki futbolcunun Trabzon'daki performansının gördükten sonra listesinin başına koydu. Zor günler geçiren bordo-mavili takımda futbolcular teker teker gemiyi terk ederken, Mbia'nın transferinde zorlanılması beklenmiyor.

Galatasaray'da son aday ise Carl Medjani... Trabzonspor ile sözleşmesini feshederek yollarını ayıran Cezayirli futbolcu, düşünülen futbolcular alınamazsa bonservis ücreti bulunmadığı için transfer edilecek.

Aslan'ın diğer bir adayı Kasımpaşa'nın yıldız futbolcusu Ryan Donk.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler