SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli olmazsa olmazını açıkladı

Hamza Hamzaoğlu dönemi geride kalırken Mustafa Denizli de ilk maçı ile birlikte takımını istediği oyun düzeninde oynatabilmek için hamlelerini yapmaya başlayacak.

Takım şablonunda değişimi planlayan Denizli, takımın mentalitesini de yenilemek istiyor. Takımı ile iki idmana çıkan ve bugün de Kasımpaşa karşısında ilk sınavını verecek olan kurt teknik adam, takımı ile yaptığı konuşmalarla isteklerini de anlatıyor.

Oyuncularından takımla ve oyunla ilgili düşüncelerini ilk antrenman öncesinde dinleyen ve buna göre eksikleri belirleyen Denizli, özellikle dün yapılan son idmanda ve ardından kampta takımına isteklerini aktardı.

‘TOP HER ZAMAN BİZDE KALMALI’

Kasımpaşa karşısında alınacak bir galibiyetin herkesin moralini yerine getireceğinin altını çizen Denizli, rakibin ise özellikle savunma direncine dikkat çekti. Bu nedenle ilk olarak takım halinde hareket etmenin önemine vurgu yapan Denizli, “Sistem önemli ancak biz takım olamadıktan sonra çok bir önemi kalmaz.

Esas olan ve önce değiştirmemiz gereken şey ekip halinde pres yapıp rakip üzerinde baskı kurabilmek. Topa sahip olan ve onu kullanan biz olduğumuz sürece oyuna da istediğimiz kadar hükmederiz. Bunun için de sizden birlikte hareket ederek topu nerede kaptırırsak hemen prese başlamanız. Birlikte reaksiyon gösterdiğimiz zaman zafer de gelecektir. Artık daha saldırgan bir G.Saray istiyorum” sözleri ile aklındakileri aktardı.

Yönetim tam kadro

Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayırıp Mustafa Denizli’yi takımın başına getiren başkan Dursun Özbek, ilk maç için yöneticilerine de tam kadro maça gelmeleri talimatını verdi. Özel işi olanların dışındaki tüm yöneticilerin bugün Kasımpaşa maçında takımın yanında olması bekleniyor.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler