SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kasımpaşa - Galatasaray (CANLI)

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Kasımpaşa ile Galatasaray karşı karşıya geliyor.

STAT: Recep Tayyip Erdoğan
HAKEMLER: Halis Özkahya, Kemal Yılmaz, Hakan Yemişken
SAAT: 20.15
YAYIN: Lig Tv ve Mynet Canlı Anlatım

KASIMPAŞA: Ramazan, Erhan, Titi, Omeruo, Vigneau, Donk, Castro, Tunay, Hakan, Adem, Eren
GALATASARAY: Muslera, Sabri, Semih, Chedjou, Hakan, Emre, Selçuk, Yasin, Sneijder, Podolski, Burak Yılmaz

MUSTAFA DENİZLİ İLK MAÇ

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Kasımpaşa ile karşılaşacak Galatasaray, teknik direktörlük görevine getirilen Mustafa Denizli yönetimindeki ilk müsabakasını oynayacak.

Son 3 resmi maçında, ligde Çaykur Rizespor'a 4-3 yenilip, Antalyaspor ile 3-3 berabere kalan, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ise Atletico Madrid'e 2-0 mağlup olan sarı-kırmızılı ekip, kötü gidişe Kasımpaşa karşısında son vermek istiyor.

Galatasaray, Hamza Hamzaoğlu ile yolların ayrılmasının ardından göreve getirilen Mustafa Denizli ile iyi bir başlangıç yapma hedefinde.

SAKATLAR DÜŞÜNDÜRÜYOR

Kasımpaşa karşılaşması öncesi sarı-kırmızılı ekipte sakat oyuncuların çokluğu teknik heyeti düşündürüyor.

Tedavileri devam eden Hamit Altıntop ile Lionel Carole'ün yanı sıra, Jason Denayer'in Atletico Madrid maçında, Hakan Balta ve Lukas Podolski'nin ise dünkü antrenmandaki sakatlıkları, Mustafa Denizli'ye ilk sınavı öncesi sıkıntı yaşatıyor.

Hamit, Carole ve Denayer'in forma giyme şansı bulunmazken, antrenmanı sakatlanarak yarıda bırakmak durumunda kalan Hakan ile Podolski'nin durumları henüz netlik kazanmadı.

DENİZLİ YÖNETİMİNDE 8 BİN 596 GÜN SONRA

Galatasaray'da üçüncü dönemine başlayan Mustafa Denizli, 8 bin 596 gün sonra yeniden sarı-kırmızılı ekibin başında bir maça çıkacak.

Sarı-kırmızılı ekipteki ikinci dönemini, 23,5 yıl önce 17 Mayıs 1992 tarihinde oynanan ve 5-3 kazanılan Bakırköyspor maçıyla sonlandıran Denizli, geçen zamanın ardından tekrar bir müsabakada Galatasaray'la boy gösterecek.

KASIMPAŞA-GALATASARAY: 23. RANDEVU

Galatasaray ile Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'de 23. kez karşı karşıya gelecek.

İki ekip arasında geride kalan 22 lig maçından 14'ünü Galatasaray kazandı, 5 maç berabere sonuçlandı, Kasımpaşa 3 kez galip gelebildi. Galatasaray'ın 42 golüne, Kasımpaşa 18 golle yanıt verdi.

Geçen sezonki maçları Galatasaray, Türk Telekom Arena'da 2-1, Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda da 3-2'lik skorlarla kazandı.

EN FARKLI SKOR 5-0

Galatasaray, galibiyet sayısı bakımından büyük üstünlük kurduğu rakibini bir kez 5-0, bir kez de 4-0 yendi.

Kasımpaşa ise 2013-2014 sezonunda Türk Telekom Arena'daki maçta 4-0 galip geldi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler