SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray'da Denayer 1 ay yok!

Atletico Madrid maçında sakatlanan Jason Denayer'in sağ arka adelesinde ikinci derece zorlanma tespit edildi. Genç oyuncunun tedavisine başlandı.

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid ile deplasmanda oynadığı maçta sakatlanan Jason Denayer'in durumunun ciddi olduğu ortaya çıktı. İspanya'da oynanan mücadelenin ilk yarısında oyunu terk etmek zorunda kalan genç yıldızın, yaklaşık 1 ay kadar futboldan uzak kalacağı ortaya çıktı.

Sağ arka adalesinde ikinci derece zorlama tespit edilen Denayer'in ocak ayı sonlarında takıma dönmesi bekleniyor.

Galatasaray bu 1 aylık periyotta Süper Lig'de kritik maçlara çıkacak. Ayrıca Kazak temsilcisi Astana ile de Avrupa kupalarındaki akıbetini belirleyecek bir maç oynayacak.

Teknik direktör Mustafa Denizli'nin, Denayer'in yokluğunda savunmanın sağında Sabri Sarıoğlu'nu görevlendirmesi bekleniyor.

4 kritik sınavda yok

Jason Denayer'in, 1 aylık periyotta Süper Lig'de Kasımpaşa (d), Bursaspor ve Beşiktaş (d) mücadelelerinde; Şampiyonlar Ligi'nde ise 8 Aralık'taki Astana maçında oynama ihtimali yok.

Belçikalı savunma oyuncusunun, Süper Lig'in 16. haftasında Akhisar Belediyespor ile Türk Telekom Arena'da oynanacak karşılaşmada geri dönmesi bekleniyor.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler