SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sneijder, Galatasaray ile köprüleri atacak mı?

Sözleşmesinde 7.5 milyon Euro'luk serbest kalma maddesi olan Wesley Sneijder, sarı-kırmızılı takımdan Ocak ayında ayrılabilir.

Wesley Sneijder'in önce Antalyaspor ardından da Atletico Madrid maçlarından sonra yaptığı açıklamalar sarı-kırmızılı taraftarları karamsarlığa itti.
Hollandalı yıldız, Çarşamba akşamı maçtan sonra; "Bizim bir taktiğimiz yok. Taktik çalışmalıyız. Çok kızgınım şu anda" sözleri akıllara menajeri Guido Albers'in Galatasaray ile sözleşme imzalamadan önce söylediği; ''Kendisi gibi hırslı ve yarışmacı bir takım görmek istiyor'' açıklamasını getirdi.
Sneijder'in, Galatasaray ile yenilerken sözleşmesine koydurduğu ''7.5 milyon Euro'luk serbest kalma'' bedeli ise başta Juventus olmak üzere pek çok takımın iştahını kabartmış durumda. Sneijder'in İstanbul'a dönüşte Cuma günü Mustafa Denizli arından da Başkan Dursun Özbek'le görüşmek için randevu talep ettiği bildirildi. Sneijder'in bu görüşmede Başkan Özbek'e, devre arasında nasıl bir takım kurmak istediğini soracağı, Denizli'yle ise hedefler konusunda görüş alışverişinde olacağı öğrenildi. Sneijder'in takım arkadaşlarıyla da bir konuşma yapmak istediği ve İstanbul'a dönüşte bir görüşme olacağı bildirildi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler