SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Florya'da Mustafa Denizli fırtınası!

Mustafa Denizli, Galatasaray'daki ilk gününde herkesi şoke eden uygulamalara imza attı. Saat 10.30'da futbolcularını toplantı odasına çağıran Denizli, "Oyuncularımla baş başa kalmak istiyorum" diyerek, geri kalan herkesi dışarı çıkardı.

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Mustafa Denizli, sarı kırmızılı takımdaki ilk iş gününe fırtına gibi başladı.

Sabah 10.30'da Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bir araya gelen Galatasaraylı futbolcular, kısa bir tanışma merasiminin ardından antrenmanın başlamasını bekliyordu. Ancak hiç beklemedikleri bir şey oldu.

Mustafa Denizli, oyuncularını toplantı odasına çağırdı ve, "Futbolcularımla baş başa kalmak istiyorum, onlarla özel konuşacağım" diyerek, geri kalan malzemeci, masör ve yardımcı antrenörler dahil herkesi dışarı çıkardı.

Denizli'nin öncelikle futbolcularından beklentilerini ve kurallarını anlattığı, ardından da onların sıkıntılarını dinlediği öğrenildi.

Denizli'nin ilk idmanında iki sakatlık birden

Teknik direktör Mustafa Denizli'nin Galatasaray'da yaptırdığı ilk antrenmanda Lukas Podolski ve Hakan Balta, aldıkları darbeler nedeniyle sakatlandı.

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Mustafa Denizli, sarı kırmızılı takımdaki görevine şanssız başladı.

Tecrübeli çalıştırıcının öğle saatlerinde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı ilk antrenmanda iki futbolcu birden sakatlandı.

İki takım halinde hareketli pas çalışmasının ardından 60 metrede çift kale maç yapan sarı kırmızılılarda Lukas Podolski ve Hakan Balta, aldıkları darbeler nedeniyle idmanı yarıda bıraktı. İki futbolcunun durumu hakkında bir açıklama yapılmadı.

Atletico Madrid maçında sakatlanan ve sağ üst arka adalesinde ikinci derecede zorlanma tespit edilen Jason Denayer'in tedavisine de başladı. Belçikalı oyuncu pazar günü yapılacak Kasımpaşa maçında forma giyemeyecek.

Sarı kırmızılılarda sakatlığı bulunan Hamit Altıntop da tedavisinin ardından bireysel idman yaptı.

Galatasaray, Kasımpaşa maçının hazırlıklarını yarın akşam saat 17.00'de yapacağı antrenmanla tamamlayarak Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kampa girecek.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler