SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hamzaoğlu: 'Ayrılmam hayırlı olmuş'

Hamza Hamzaoğlu, Sneijder’in kendini hedef alan eleştirileri için “Bu kadar kötülük yaptığım bir takımda daha fazla kalmamam gerekirmiş” dedi.

Sarı-kırmızılı ekibin eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Wesley Sneijder’in hem Antalyaspor, hem de Atletico Madrid maçları sonrası kendisini ima eden eleştirilerine yanıt verdi.

Başarılı çalıştırıcı, “Açıklamaları duyduktan sonra yaşadığım üzüntüyü inanın anlatamam. Demek ki bu camiadan ayrılmam hayırlı olmuş. Bu kadar kötülük yaptığım bir takımda daha fazla kalmamam gerekirmiş. Sneijder aslında her şeyi çok doğru aktarıyor. Onun sözlerini iyi okuyabilen gerçekleri çok daha net görebilir. Bu yaptırılan açıklamayı hiç hak ettiğimi düşünmüyorum. Sneijder ile aramızda son ana kadar hiçbir problem yaşanmadı. Benimle ilgili benzetmeleri hâlâ arşivlerde duruyor. Daha fazla konuşup camiaya zarar vermek istemiyorum” ifadelerini kullandı.

[Sneijder bir konuştu, ortalık karıştı](https://www.mynet.com/sneijder-bir-konustu-ortalik-karisti-89509-myspor)

Bu arada Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile yollar ayrılmadan önce Başkan Dursun Özbek ile Sneijder’in bir araya geldiği öğrenildi. Hollandalı yıldızın bu görüşmede sıkıntılarını dile getirdiği, Hamzaoğlu’na yönelik beklenmedik sert çıkışı da maçtan sonra başkanın bilgisi dahilinde yaptığı ileri sürüldü.

[Sneijder'den şaşırtan sözler](https://www.mynet.com/sneijderden-sasirtan-sozler-89324-myspor)
[Hamzaoğlu hakkında müthiş iddia](https://www.mynet.com/hamzaoglu-hakkinda-muthis-iddia-89407-myspor)

SNEİJDER BUNLARI SÖYLEMİŞTİ

'Tepki veremedik'

"Sahada tek bir takım vardı. O da Atletico'ydu. Bunun sadece psikolojik olduğunu düşünmüyorum. Çalışarak gelişmeliyiz. Tepki veremedik. Psikolojik değil, fiziksel olarak da eksiğiz. İyi oyuncularımız var ama takım olmak zorundayız."
ILAN

'Artık eleştirmek için çok geç'

"İyi futbol oynamazsan ve sonuçları da alamazsan, ilk önce hoca kovulur. Bu böyledir. Tam bir kişiyle bağ kuruyorsunuz, sonra yollar ayrılıyor. Daha çok çalışmamız, idman yapmamız ve kendimizi geliştirmemiz lazım. Artık eleştirmek için çok geç."

'Çok kızgınım'

"Şimdi herkes eşine ailesine gidecek. Cuma idmana çıkacağız. Oturup takımca konuşmalıyız. Bizim bir taktiğimiz yok. Biz taktiksiz oynadık. Taktik çalışmalıyız. Çok kızgınım şu anda. Bu da çok normal. Buraya geliyorsunuz, bu sahaya çıkyorsunuz ama takım olarak oynamamız lazım."

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler