SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sneijder bir konuştu, ortalık karıştı

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Sneijder, Atletico Madrid maçından sonra, "Sahada tek bir takım vardı, o da Atletico'ydu. Bu durumun psikoloji ile alakası yok. Antrenman yapmıyoruz ki" dedi. Sarı kırmızılıların efsane futbolcusu Arif Erdem bu sözlere çok sert tepki gösterdi: "Sneijder bu lafları Hamza Hamzaoğlu varken niye söylemedi. Çok ayıp etti."

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Atletico Madrid maçında kaleci Muslera ile birlikte ayakta kalan iki isimden biri olan Galatasaraylı Wesley Sneijder, 2-0 kaybettikleri karşılaşmanın ardından olay yaratan açıklamalarda bulundu.

İsim vermeden eski teknik direktörleri Hamza Hamzaoğlu'nu ve bu maçta geçici olarak takımın başında yer alan Claudio Taffarel'i eleştiren Sneijder, şunları söyledi:

"Kızgınım çünkü daha fazlasını yapabiliriz. Bir reaksiyon göstermemiz lazım. Tepki koymamız lazım. Potansiyelimiz var. 2-0 kaybettik ancak 5 ya da 6 gol da yiyebilirdik. Ayağa kalkmamız gerekiyor. Cuma günü sıfırdan başlamamız lazım. İyi futbol oynamazsan ve sonuçları da alamazsan, ilk önce hoca kovulur."

['Rezil, zavallı ve ezik'](https://www.mynet.com/rezil-zavalli-ve-ezik-89508-myspor)

"Antrenman yapmıyoruz ki"

"İyi çalışmadık ve iyi antrenman yapmadık. İyi çalışmıyoruz. Daha çok çalışmamız, idman yapmamız ve kendimizi geliştirmemiz lazım. Sahada tek bir takım vardı, o da Atletico'ydu. Takım olamıyoruz, takım olmalıyız. Psikoloji ile alakası yok. Antrenman yapmıyoruz ki."

[Maçtan kareler-![Atletico Madrid-Galatasaray maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2125069/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/atletico-madrid-galatasaray-macindan-kareler-155340-myspor)

ARİF ERDEM: ZAMANINDA SÖYLESEYDİ ALNINDAN ÖPERDİM

Sneijder'in bu sözleri anında yankı buldu ve NTV spor canlı yayınında karşılaşmayı yorumlayan Galatasaray'ın efsane isimlerinden Arif Erdem, Hollandalı futbolcuya büyük tepki gösterdi.

Wesley Sneijder'in Hamza Hamzaoğlu sayesinde Galatasaray'da kaldığını öne süren Erdem, "Sneijder bu lafları zamanında söyleseydi alnından öperdim. Hamza hoca varken niye söylememiş! Bunu sadece Türkiye'de söyler, Avrupa'da söylesin böyle bir şeyi bakalım! Sneijder çok ayıp etmiş, hiç yakıştıramadım.

[Galatasaray Atletico Madrid'e diş geçiremedi](https://www.mynet.com/galatasaray-atletico-madride-dis-geciremedi-89503-myspor)

"MUSTAFA DENİZLİ ARTIK SNEIJDER'E NASIL GÜVENEBİLİR!"

"Prandelli varken Sneijder gönderilme noktasına gelmişti, Hamza hoca geldi ne yaptı; onu kucakladı ve takımda kalmasını sağladı. Sneijder için talihsiz bir açıklama. Diyelim ki yarın Mustafa Denizli geldi, onu da gönderdiler. Onun için de böyle der mi? Mustafa Denizli artık Sneijder'e nasıl güvenebilir!"

ALİ CANSUN: SNEIJDER ÖNCE BELİNE BAKSIN!

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Ali Cansun da Hollandalı futbolcunun bu sözlerini Twitter'dan eleştirdi:"Sneijder kesinlikle Galatasaray'ın en önemli oyuncusu ama öncelikle kalınlaşan beline bakması lazım."

Sosyal medyadan gelen bazı yorumlar;


Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler