SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Taffarel: 'Karamsar olmaya gerek yok'

Galatasaray'ın Atletico Madrid'e yenildiği maçın ardından Taffarel, maç ve Mustafa Denizli hakkında düşüncelerini söyledi.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

İşte Taffarel'in açıklamaları;

Çok zor bir maç olacağını biliyorduk ama ne olursa olsun her şey bizim elimizdeydi. Biz maçı kendimiz için zorlaştırdık. Karşımızdaki rakip gerçek bir takım, koşan ve mücadele eden bir takım ama baktığımız zaman tempo anlamında aynı cevabı veremedik. Bu yüzden böyle bir sonuç ortaya çıktı.

'BAŞARAMADIK'
Burada belirleyici fark, Türkiye oynanan ritim ve Avrupa'da oynanan ritim. Bugün de aradaki farkı bu belirledi. Onların seviyesine çıkmamız gerekiyordu ama bunu yapamadık. Fiziksel olarak daha iyi olmak ve mental açıdan daha iyi olmamız gerekiyor ama biz bunu başaramadık.

[Maçtan kareler-![Atletico Madrid-Galatasaray maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2125069/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/atletico-madrid-galatasaray-macindan-kareler-155340-myspor)

'FELAKET SENARYOSU ÜRETMEYE GEREK YOK'
Burada alınan bir mağlubiyet var ama önemli bir rakibe karşı alındı. Felaket senaryoları üreterek karamsal olmaya gerek yok. Mustafa hocamızla beraber bizi çok iyi bir gelecek bekliyor. Kesinlikle kimse karamsar olmasın kupalar kazanabilecek potansiyele sahibiz. Mustafa hocanını bize katacaklarıyla önemli işler yapacağız.

Fernando Muslera’dan Mustafa Denizli yorumu

“Sahanın her yerinde baskı yapan bir takım… Nefes aldırmıyorlar. Ne yazık ki istediğimiz oyunu oyanyamadık. Takım oyunu oynuyorlar, baskı yapıyorlar, rakibi oynatmıyorlar. Böyle olunca da bu sonuç ortaya çıkıyor” dedi. Bu maçı unutup Avrupa Ligi’ne gidebilmek için Astana maçına odaklanmaları gerektiğini söyleyen Uruguaylı kaleci, artık hedeflerinin Avrupa Ligi olduğunu söyledi.
Son olarak takımın yeni teknik direktörü Mustafa Denizli hakkındaki düşüncelerini belirten Fernando Muslera “Mustafa Denizli’nin gelmesi bir-iki gün içinde çok büyük değişim yaratmaz. Ancak kendi oyun sistemini ve düşüncelerini bize yansıtmaya, bazı şeyleri değiştirmeye çalışacaktır. Bence de bazı şeylerin değişmesi gerekiyor” değerlendirmesinde bulundu.


Yasin Öztekin: UEFA'da şampiyon olmak istiyoruz

"Burada puan ya da puanlar almak istiyorduk, ama istediğimizi yansıtamadık. Çok şey istiyorduk, ama yapamadık. Atletico Madrid evinde güçlü bir takım. Elimizden geleni yapmaya çalıştık, olmadı. Artık Astana'yı evimizde yenmemiz lazım. İyi mücadele edip, UEFA Kupası'na gitmek istiyoruz."

"UEFA'da şampiyon olmak istiyoruz"

"Futbolda böyle şeyler oluyor. Biz de yeni hocamız ile yeni bir değişim, takım olmamız lazım. Geçen sene de bu durumları yaşadık. Sonra yeni hocamızla kenetlendik. Bu sene de aynısını yapmak istiyoruz ve sonrasında hem UEFA'da, hem de kendi ligimizde şampiyon olmak istiyoruz"

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler