SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray Atletico Madrid'e diş geçiremedi

Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid'in konuğu olan temsilcimiz Galatasaray, zorlu rakibi karşısında varlık gösteremedi ve 2-0'lık skorla yenildi. Sarı-Kırmızılılar bu mağlubiyetle Devler Ligi macerasını noktalarken grubun son maçında UEFA Avrupa Ligi için Astana ile karşılaşacak.

*[MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ](http://spor.mynet.com/canli-mac-anlatimi-ve-sonuclari/2264258-atletico-madrid-galatasaray.html)**

ATLETİCO MADRİD 2 - 0 GALATASARAY

STAT: Vicente Calderon

HAKEMLER: Nicola Rizzoli, Elenito Di Liberatore, Mauro Tonolini (İTALYA)

ATLETICO MADRİD: Oblak, Gámez, Giménez, Godín, Filipe, Gabi, Tiago (Dk.75 Niguez), Koke, Carrasco (Dk.71 Oliver Torres), Griezmann (Dk.68 Vietto), Torres

GALATASARAY: Muslera, Sabri, Semih, Chedjou, Hakan (Dk.78 Sinan) , Denayer (Dk.25 Olcan) , Jem Paul, Bilal (Dk.63 Umut), Sneijder, Yasin, Podolski

SARI KART: Olcan Adın (Galatasaray)

GOLLER: Dk.13-64 Griezmann (2) (Atletico Madrid)

[Maçtan kareler-![Atletico Madrid-Galatasaray maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2125069/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/atletico-madrid-galatasaray-macindan-kareler-155340-myspor)

Şampiyonlar Ligi C grubunda tamam mı, devam mı? maçına çıkan Galatasaray Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'ın yokluğunda Tafarel önderliğinde galibiyet aradı. Devler Ligi'nde yoluna devam etmek isteyen Aslan, mutlak galibiyet parolası ile Vicente Calderon zeminine çıktı.

Mücadele Atletico Madrid'in mutlak hakimiyeti ile başladı. Takım halinde yarı sahamıza yerleşen İspanyollar, temsilcimizi kapanmaya zorladı.

Madrid'de ilk net pozisyon Galatasaray'dan geldi. 11. dakikada Hakan Balta'nın pasıyla kaleci Oblak ile karşı karşıya kalan Sneijder'in şutu direğin hemen dibinden dışarı gitti.

12. dakikada Gabi, sağ kanattan ortaladı. Griezmann ceza sahası içerisinde kafayla topu ağlarımıza yolladı: 1-0.

Filipe Luis, 37. dakikada ceza sahasına girer girmez yerden sert bir şut yolladı. Muslera topu rahat bir şekilde kontrol etti.

İlk 45 dakikada sahada tamamen Atletico Madrid vardı. Orta sahayı geçmek bir yana dursun üst üste 3 başarılı pas yapmakta bile zorlanan Sarı-Kırmızılılar hayal kırıklığı yarattı. Sneijder'in şutu haricinde kaleyi göremeyen temsilcimiz savunma odaklı oyunları ile pozisyon da vermeyince ilk yarı 1-0 Atletico Madrid üstünlüğü ile sona erdi.

İspanyol temsilcisi 2. yarıya fırtına gibi başladı. Nicola Rizzoli'nin başlama düdüğü ile birlikte atağa çıkan ev sahibi ekipte Carrasco, sağ kanattan hızla geldi, Muslera'yla karşı karşıya geldi. Uruguaylı file bekçisi kalesinden çıkarak tehlikeyi önledi.

50. dakikada Gamez sağdan ortaladı, Koke ceza sahası içerisinde bekletmeden vurdu. Doğrudan kaleye giden topu Muslera müthiş bir reaksiyon göstererek önledi.

Genç futbolcu Griezmann, 63. dakikada Gabi'nin asistinde altıpas çizgisi üzerinde bekletmeden vurdu ve top ağlarımıza gitti:2-0.

Torres, 72. dakikada savunmadan sıyrılarak Muslera ile karşı karşıya kaldı. İspanyol futbolcu şutunu çekti, Muslera golü bir kez daha önledi. 74. dakikada ceza sahası dışından bir kez daha kaleyi deneyen Torres'in şutunda Muslera topu güçlükle çeldi.

77. dakikada Torres, Filipe Luis'e verdi, Filipe Luis ise topu Koke'ye yolladı. Koke kaleyi denedi, Muslera üzerine gelen topu kontrol etti.

Galatasaray, 82. dakikada tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Sneijder, kaleyi denedi, Oblak rahat bir şekilde kontrol etti. Bu şut Galatasaray'ın maçta kaleyi bulan tek şutu oldu ve mücadele 2-0 Atletico Madrid galibiyeti ile son buldu.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler