SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trabzonspor'dan Galatasaray'a bir transfer daha

Trabzonspor'dan ayrılması beklenen Oscar Cardozo, Denizli'ye soruldu. Kurt hoca, "Çok iyi bir golcü. Hayır diyemem" dedi.

Bordo-mavili ekibin büyük ümitlerle transfer ettiği Oscar Cardozo, ekonomik sorunlar nedeniyle Trabzon’dan ayrılmayı düşünüyor. Paraguaylı forvetin 4 aydır maaş alamadığı belirtiliyor. Cardozo’nun menajerinin Trabzon’a geldiği ve yönetimle görüşeceği söyleniyor. Menajer Pedro Aldave, “Ya oyuncumun alacakları ödensin ya da bonservisini verin” diyecek. Sarı-kırmızılılar bir süredir zaten pusudaydı. Forvet arayan Cimbom, Cardozo’yu gözüne kestirmişti.

Tecrübeli oyuncuya olan bu ilgi, yeni teknik patron Mustafa Denizli ile de paylaşıldı. Usta hoca, Paraguaylı yıldıza hayır diyemeyeceğini söyledi. Denizli’nin, “İyi bir golcü. Çok tecrübeli. Teknik kapasitesi ve bitiriciliği üst düzeyde. Bize güç katar” dediği kaydedildi. Cardozo’nun solak olması da Denizli’nin ona sempati duyması için ayrı bir sebep olarak gösteriliyor. Kendisi de solak olan Denizli, kariyeri boyunca solak oyunculara ayrı bir gözle baktı ve yakından ilgilendi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler