SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mustafa Denizli Florya'da! İlk yardımcısı...

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Mustafa Denizli Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Başkan Dursun Özbek'le birlikte açıklama yaptı. Transfer için hiç bir talebi olmadığını da belirten Denizli, "Olur mu bunu bilmiyorum. Takımla yol aldıktan sonra daha net konuşabiliriz. Düşüncelerimi ilk takımımla görüşeceğim." açıklamasını yaptı. Denizli, yardımcıları konusunda ise, "Stefano ile konuşacağım. Onun dışında düşüncelerimi göreve başladıktan sonra hayata geçireceğim." dedi.

Denizli, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı açıklamada; "Yarın da stada gideceğiz ve her şeyi bilen, her şeye hakim olan biri olarak takımımın karşısına geçeceğim" dedi.

Mustafa Denizli'nin Atletico Madrid-Galatasaray maçını Vicente Calderon'da izleme ihtimali de bulunurken bu durum henüz netleşmedi.

Galatasaray'da 3. kez teknik direktörlük görevine gelen Mustafa Denizli bugün başkan Dursun Özbek ile birlikte Florya Metin Oktay Tesisleri'ni inceleyip, tesis çalışanları ile tanıştı. Tesiste yapacağı revizyon ile ilgili notlar alan tecrübeli teknik adam Madrid'e gitmeyip tesiste olan futbolculardan kaptan Selçuk İnan, Hamit Altıntop, Burak ve Carole ile de görüştü. Mustafa Denizli başkan Dursun Özbek ile bir kez daha medya mensuplarını karşısına çıktı.

Önce dün olduğu gibi yine başkan Dursun Özbek mikrofonlara konuşarak; "Hocamla bugün buluştuk. Planlanmış bir şeydi. Amacımız Galatasaray'ın mabedi tesisini tekrar hocamıza gezdirmek, göstermekti. Takımla beraber olacağı yer burası. Burada çalışanları tüm şeyi hocama göstermek. Onun da görüşlerini almak için buradayız. Burayı beraber geziyoruz. Kendisinin de geçmişten bugüne değişiklikleri görmesi. Takımdan buluşmadan önce tesisi tanımak için önemliydi."

Başkan Dursun Özbek'in ardından Mustafa Denizli medya mensuplarının sorularına şu yanıtları verdi.

"Süre olarak bir hayli zaman geçti. Bastığımız çimler bizim zamanımızda, Ali Uras'ın büyük emekleriyle hayata geçti. Burası toprak bir sahaydı. Sizler daha basınla tanışmamıştınız. Dün akşam Başkanla oturup, belirli görüşmeler sağlandıktan sonra takımla ne zaman buluşacağımın büyük bir değeri vardı. Takımla buluştuğum zaman, herkesle ilgili bilgi sahibi olmam lazım, tüm tesiste çalışanlarla. Bütün personelimiz ile toplantı yapacağım bugün. Benden önceki programlarda ne olmuş, neler olmuş. Burası bittikten sonra alt yapıya geçeceğim. Dün onlarla da randevulaştık. Takımla birliktelik sağladığın zaman, hangi birimin hangi hizmeti verdiğini bilmem gerekiyor.

Günümü burada geçireceğim, tüm birimler neyin ne olduğu neler yapılabilir. Takımın karşısına geçtiğim zaman buradan bilgi sahibi olacağım. Burada seyahate gitmeyen arkadaşlar buradaymış. Bilmiyordum, burada karşılaştım. Onlarla sohbet etme şansım oldu. Çokta Mutlu oldum. (Carole, Hamit, Burak Selçuk). Takımdan önce onlarla birlikte olmak benim için önemliydi.

Benim zamanım burada uzun geçecek. Sizi ve camiayı ve diğer medya kuruluşlarını bilgilendirmek için açıklama yapma ihtiyacı duydum."

Denizli, tüm işlerini bitirebilmesi durumunda sadece maçı izlemeye Madrid'e gidebileceğini, takımla ilgisi olmadan sürpriz yapabileceğini söylerken; yarın önce TT Arena'yı gezeceğini ve orayı da iyi tanımak istediğini sözlerine ekledi.

Yardımcıları kim olacak ?

Yardımcıları konusunda bir soruya cevap veren Mustafa Denizli, "Şu anda net bir şey yok. Hiç acele edecek bir konumum yok. Ben takımla direkt temas sağlayıp, birlikteliği devam ettirmek istiyorum. Stefano ile konuşacağım. Onun dışında düşüncelerimi göreve başladıktan sonra hayata geçireceğim. " dedi.

Transfer talebim olmadı

Transfer için hiç bir talebi olmadığını da belirten Denizli, "Olur mu bunu bilmiyorum. Takımla yol aldıktan sonra daha net konuşabiliriz. Düşüncelerimi ilk takımımla görüşeceğim." açıklamasını yaptı.

Denizli, "Beşiktaş'ta 32. hafta şampiyonuz demiştiniz, şimdi de diyecek misiniz? sorusuna ise "Bir gün öyle bir şey hissedersem onu sizle paylaşırım. Ben düşüncelerimi hislerimi paylaşıyorum. Şu an öyle bir şey yok. Durumu görelim." demekle yetindi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler