SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray'da sıcak saatler! Mustafa Denizli...

Teknik Direktör Mustafa Denizli, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in kendisini aradığını ve bir görüşme gerçekleştireceklerini açıkladı. Dursun Özbek de "Anlaşabilirsek, Galatasaray'ın yeni Teknik Direktörü Mustafa Denizli olacak" dedi. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Mustafa Denizli ile saat 15.00'de Point Otel'de bir araya geldi. Tecrübeli teknik adam, Point Otel'e geldi, ikili arasında görüşme başladı. Görüşmeden sonra basın mensuplarına açıklama yapılması bekleniyor.

Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu'nun görevden alınmasının ardından teknik direktör arayışları sürerken, ismi en fazla gündemde olan Mustafa Denizli, bugün kulüp başkanı Dursun Özbek ile görüşme yapacağını açıkladı.

"Dursun Özbek ile bir görüşme gerçekleştireceğiz"

TRT Spor kanalında yorumcu olarak görev yaptığı Stadyum programında açıklamada bulunan Mustafa Denizli, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'in kendisini aradığını belirterek, "Yarın (bugün) bir görüşme gerçekleştireceğiz" ifadesini kullandı.

[Mustafa Denizli'den flaş Galatasaray açıklaması](https://www.mynet.com/mustafa-denizliden-flas-galatasaray-aciklamasi-89325-myspor)

Önceki gün (21 Kasım Cumartesi) kendisine bir teklif gelmediği yönünde açıklaması olduğunu hatırlatan tecrübeli teknik adam, "Dün sorulduğunda bir teklifin olmadığını söylemiştim. Bugün sorulduğunda ise olanı aktardım. Hayırlısı neyse o olsun. Tabi ne olur ne biter bilmem mümkün değil" şeklinde konuştu.

[Denizli'nin yerin dibine soktuğu 4 G.Saraylı!](https://www.mynet.com/denizlinin-yerin-dibine-soktugu-4-gsarayli-89288-myspor)

DURSUN ÖZBEK DE AÇIKLADI

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Mustafa Denizli görüşmesi öncesi basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı.

Denizli ile görüşmek için TT Arena'ya gittiklerini ifade eden Özbek, "Bugün Mustafa Denizli ile görüşeceğiz. Anlaşabilirsek Galatasaray'ın yeni teknik direktörü olacak. Mustafa Denizli Galatasaray'ın tarihine geçmiş bir futbol adamı. Yönetimden kendisine karşı muhalefet olması mümkün değil. Olumlu karar çıkmasını bekliyoruz. Henüz görüşmedik. Görev süresi konusunda hocanın da görüşü önemli. İzin verirseniz gidip konuşacağım." şeklinde konuştu.

Öte yandan Dursun Özbek, Hamza Hamzaoğlu, görevdeyken hiçbir teknik adamla görüşmediklerini söyledi.

'Denizli ile Point Otel'de görüşeceğiz'

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, öğleden sonra ise teknik direktör adayı Mustafa Denizli ile Point Otel'de buluşacaklarını ve görüşmeyi orada yapacaklarını söyledi.

Sabah saatlerinde sahibi olduğu Balmumcu'daki Point Otel'den ayrılıp stada gelen Özbek, Türk Telekom Arena'dan ayrıldı ve basın mensuplarına kısa bir açıklama yaparak, görüşmenin 15.00'te olacağını ve Denizli ile otelde buluşacaklarını söyledi.

İkili arasında görüşme başladı

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, saat 15.00'da teknik direktör adayı Mustafa Denizli ile Point Otel'de bir araya geldi. İkili arasında görüşme başladı. Görüşmenin ardından basın mensuplarına açıklama yapılması bekleniyor...

Galatasaray'ın tek şartı
Galatasaray Yönetimi, Mustafa Denizli'ye tek şart sundu; o da ocak ayında transfer istememesi. İdareciler, "Finansal Fair Play nedeniyle harcamalarımızda dikkatli olmak zorundayız. Ekstra maliyetlerden uzak durmak istiyoruz" ifadesini kullandı. Denizli'nin transfer yapmamaya ikna olduğu bildiriliyor.

Kurt teknik adamın yıllık 2.5 milyon Euro talep ettiği, Özbek'in son görüşmede bu rakamı 2 milyon Euro'ya çekmeye çalışacağı ifade ediliyor.

Dursun Özbek, Özbek,sabah saatlerinde "Bugün kendisi ile görüşeceğiz eğer anlaşabilirsek Galatasaray'ın yeni teknik direktörü olarak görev almasını istiyorum. Dün telefonla konuştuk. Bugün öğleden sonra konuşacağız." açıklamasında bulunmuştu.

ATLETİCO MADRİD MAÇINA YETİŞİYOR

Bugün G.Saray ile anlaşması beklenen Mustafa Denizli, 22 yıllık bir aranın ardından yeniden Sarı-Kırmızılı kulüpte görev yapacak. Tarihi başarılara imza attığı Cimbom’a 1992’de veda eden ‘Büyük Mustafa’, G.Saray’a Şampiyon Kulüpler Kupası’nda yarı final oynatmıştı. 23 YIL SONRA CİMBOM'A DÖNÜYOR

Başkan Özbek ile bugün el sıkışması beklenen Mustafa Denizli’nin, çarşamba günü oynanacak Atletico Madrid maçına da yetişmesi planlanıyor. Anlaşma sağlanırsa, tecrübeli hocanın yarın kafile ile birlikte Madrid’e uçacağı belirtildi. Devler Ligi’nde G.Saray’ın kaderini çizecek olan maçta Aslan’a ikinci tur için mutlak galibiyet gerekiyor. PERDE ARKASI...

Antalyaspor maçında son saniyede kaybedilen 2 puanın ardından Türk Telekom Arena’nın ‘Yönetim istifa’ sesleri ile yankılanmasının ardından, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek kesin kararını verdi. Hamza Hamzaoğlu’nun gönderilmesinde büyük payı olan genç yöneticilerin yabancı hoca ısrarına rağmen Mustafa Denizli’de karar kılan başkan Özbek, çok büyük oranda anlaşma sağladığı tecrübeli teknik adamla son detayları konuşmak için, Denizli’yi görüşmeye davet etti. Kulübe yakın kaynakların daha önce anlaştıklarını ifade ettiği Özbek ve Denizli’nin bugün noktayı koyacakları ve Cimbom’un yeni hocasının ‘Büyük Mustafa’ olacağı öğrenildi. ŞARTLAR KABUL EDİLDİ

Başkan Dursun Özbek’in, prensip olarak işine kimseyi karıştırmayan ve bir nevi ‘Florya’nın anahtarı’nın kendisine verilmesini isteyen Mustafa Denizli’nin taleplerini kabul ettiği bildirildi. Başta Fatih İşbecer ve bazı genç yöneticilerin, bu durumun kulübün otoritesinin sorgulanmasına yol açacağı sebebiyle karşı çıkmalarına rağmen Özbek’in Denizli’de ısrarlı olduğu ve iki tarafın bugün el sıkışacağı kaydedildi.

Sosyal medyadan yorumlar:

En güzel haberler Mustafa Denizli

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler