SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dzemaili'den Galatasaray itirafı

İsviçreli futbolcu Blerim Dzemaili Galatasaray'dan ayrılmak istemese de buna mecbur kaldığını söyledi.

Galatasaray ile yollarını ayırırarak İtalya'nın Genoa takımına transfer olan Blerim Dzemaili Çizme'de açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızılılardan kiralık olarak giden ve 2.100.000 EUR olan sabit transfer ücretinin 1 milyon 300 bin eurosu halen Galatasaray tarafından ödenen İsviçreli futbolcu, takımdan ayrılmak istemediğini ancak şartların kendisini buna zorladığını söyledi.

Serie A'da iyi bir performans sergileyen, bir çok maçta forma şansı bulan ve attığı golle Milan'ı yıkan Dzemaili şunları söyledi: "Napoli'den Galatasaray'a gittim. Çünkü büyük bir kulüptü ve takımın başında Cesare Prandelli gibi beni isteyen önemli bir isim vardı. Ancak sonra kendisinin görevine son verildi.

Bu yüzden şanssızdım ve benim için işler ondan sonra yolunda gitmedi. Genoa geçen sezonun sonuna doğru beni istedi. Hemen karar vermek istemedim. Bir süre beklemeyi tercih ettim. Çünkü kendimi Galatasaray'da yeniden kanıtlamak istiyordum. Ancak beklediğim gibi olmayınca gelen teklifi değerlendirdim"

'Pandev'e güvendim, haklı çıktı'

Kendisi gibi geçen sezon Galatasaray forması giyen ve sezon sonunda Genoa'nın yolunu tutan Goran Pandev'in bu transferdeki en önemli etmen olduğunu da itiraf eden Dzemaili, "Genoa hakkında bana bilgi vermesini istemiştim. İşlerin yolunda gitmesi için orada şartların müsait olduğunu iletti. Pandev'e güvendim ve şimdi baktığımda haklı çıktığını görüyorum" şeklinde konuştu.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler