SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ve Grosskreutz ilk maçına çıkıyor!

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi için aldığı Kevin Grosskreutz, ilk maçını yine Avrupa'da ama Panthrakikos ile dostluk maçında oynayacak.

Boşuna söylememişler “Neye niyet, neye kısmet” diye... Galatasaray’ın hem de transferin son gününde kadrosuna kattığı Kevin Grosskreutz’un gelişi Melo ve Telles’in takımdan ayrılmasının ardından bir nebze olsa taraftarı rahatlatmıştı.

Ancak Şampiyonlar Ligi için Sarı-Kırmızılı takıma ilaç olması beklenen Alman oyuncunun, hem yöneticilerin hem kulüp çalışanlarının ortak hatalarıyla transfer için gerekli olan evrakları, FIFA’ya zamanında gönderilememiş ve oyuncunun resmi olarak G.Saray forması giymesi ocak ayına kalmıştı. Kevin Grosskreutz her ne kadar Devler Ligi için transfer edilip oynayamasa da yine ilk maçına Avrupa’da çıkacak.

40 GÜN SONRA MAÇA ÇIKIYOR

Alman Panzeri, G.Saray’ın 10 Ekim Cumartesi günü Yunanistan Süper Ligi takımlarından Panthrakikos’la yapacağı hazırlık karşılaşmasında ilk kez Sarı-Kırmızılı formayı giyecek.

Kevin Grosskreutz 7 saatlik otobüs yolculuğunun ardından gidilecek Gümülcine’de transferinden tam 40 gün sonra G.Saray’la bir maça çıkacak.

Kevin’in resmi maçlarda oynama yasağı olmasına karşın Yunanistan’daki dostluk maçında sahada olmasında bir sakınca bulunmadığı öğrenildi

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler