SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hamzaoğlu, Fatih Terim'i geride bıraktı

14 puan toplayan G.Saray, 2009- 2010 sezonundan bu yana en iyi başlangıcına imza attı.

Galatasaray'ın hocası Hamza Hamzaoğlu sezon başından bu yana hem kendi taraftarından hem de medyadan çok ağır eleştiriler alıyor... Astana beraberliği sonrası istifası gündeme gelen genç hoca rakamlara göre ise başarılı bir performans sergiliyor. İlk 7 hafta sonunda 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi elde ederek 14 puan toplayan Aslan son 6 sezonun en iyi başlangıcına imza attı. Cimbom son olarak 2009-2010 sezonunda 7 haftada 6 galibiyet ve 1 beraberlikle 19 puan almıştı.

Hamzaoğlu böylece Fatih Terim'in üst üste 2 kez şampiyon bitirdiği 2011-2012 ve 2012-2013 sezonlarını da geride bırakmayı başardı. Sarı-Kırmızılı takıma iyi futbol oynatmadığı için eleştiri oklarının hedefi olan genç teknik adam, kısa sürede Süper Lig, Türkiye Kupası ve Süper Kupa zaferlerine imza attı. Hamzaoğlu ağır eleştiriler alsa da bu sezonun ilk 7 haftasında puan olarak başarılı bir grafik çizdi.

TANSİYON DÜŞTÜ AMA FİKSTÜR ÇOK ZORLU

Başakşehir maçı öncesinde Galatasaray'daki geleceği tartışılan Hamzaoğlu, 2-0'lık galibiyet sonrasında güven tazelemeyi başardı. Sarı-Kırmızılılar'ın yoğun eleştirilere rağmen zirvenin sadece 1 puan gerisinde 2. sırada olması camiadaki tansiyonu bir hayli düşürdü. Fakat yine de milli maç arasının ardından G.Birliği, Benfica ve F.Bahçe sınavlarına çıkacak olan Hamzaoğlu, olası kötü sonuçlar sonrası kendisini yine hedef tahtasında bulabilir.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler