SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hamit'in kaderi belli oldu

Galatasaray'da sezon sonunda sözleşmeleri bitecek Sabri Sarıoğlu ve Wesley Sneijder ile imzalar atıldı.

Gözler, sözleşmesi bitecek diğer oyunculara çevrildi. Hakan Balta, Hamit Altıntop ve Emre Çolak'ın sözleşmeleri 2015-2016 sezonu bitiminde sona erecek.

Yönetim, Hakan Balta'nın geçen sezonun ikinci yarısından bu yana gösterdiği performanstan oldukça memnun. Tecrübeli futbolcu ile sezon devam ederken masaya oturmayı düşünen sarı kırmızılılar, 2 yıllık yeni sözleşme yapmak amacında. Bugüne kadar Galatasaray ile 196 maça çıkan 32 yaşındaki oyuncu için teknik direktör Hamza Hamzaoğlu da olumlu görüş belirtti.

Galatasaray kariyerinde yaşadığı sakatlıklar nedeniyle inişli-çıkışlı bir performans ortaya koyan Hamit Altıntop için henüz karar verilmedi. Dizinde yaşadığı problem sebebiyle ameliyat olan tecrübeli futbolcunun sahaya dönüşü ve performansı, sözleşme için belirleyici olacak.

Bu sezon Galatasaray'dan yıllık 2 milyon 750 bin Euro kazanan başarılı futbolcudan, takımda kalması halinde indirime gitmesi istenecek.

Semih Kaya ile birlikte son yıllarda Galatasaray altyapısından çıkan 2 oyuncudan biri olan Emre Çolak, zor bir dönemden geçiyor. Atletico Madrid maçında taraftarların protestolarına maruz kalan genç futbolcu son haftalarda fazla forma şansı bulamıyor. Antrenmanlarda teknik ekibin özel olarak ilgilendiği Emre Çolak, yeniden takıma girmek amacında. Yönetimin sözleşme uzatmak istediği genç futbolcunun geleceği, Hamza Hamzaoğlu ile sezon içinde yapılacak görüşmelerden sonra netlik kazanacak.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler