SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ve Sneijder imzaladı!

Hollandalı yıldız Wesley Sneijder, Galatasaray'la 2 yıllık sözleşme imzaladı...

Galatasaray'da mutlu son... Hollandalı yıldız Sneijder kendisini 2018 yılına kadar sarı-kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

İmza töreni sonrası Sneijder şöyle konuştu:

"Evli bir oyuncu eşinin mutluluğu tabii ki çok önemli. İstanbul'u çok seviyor. Yolanthe bu imzayı attığımdan dolayı çok mutlu. Herhangi bir baskı ve ikna çabası olmadı. 2018'de 34 yaşında olacağım. Futbolu Galatasaray'da bırakmak istiyorum. Sözleşmemde serbest kalma maddesi yok, belki küçük yazıldı ben göremedim"

Milli Takımımız'la aynı grupta yer alan Hollanda'nın durumuna değinen Sneijder, "Çok zor maçlar oynayacağız. Hollanda olarak 2 maçı da kazanmak istiyoruz. Bizim kazanmamız belki sizin için iyi olmayacak. Ancak 2 maçtan 6 puan almak istiyoruz" dedi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ise "Yapılan eleştirilerden şikayetçi değilim. Hamzaoğlu çok başarılı bir sezon geçirdi. Galatasaray'ın şeffaflığı ve etik yapısı camia tarafından incelendiğini gösteriyor. Eleştirilerin hepsini dikkate alıyoruz. Çalışmalarımızı bunları dikkate alarak sürdürüyoruz. Sneijder'in imza törenindeyiz lütfen gündemi değiştirmeye çalışmayın. Hamza hoca bizim hocamız. Galatasaray'a hizmet eden profesyoneller seçilmiş yönetim tarafından elbette takip edilebilecektir. Teknik heyet, sporcular ve yönetimin kenetlenip hareket etmelidir. Wesley, 2018'e kadar bizim futbolcumuz. 2018'den sonra da Galatasaray'ın yönetim kadrosunda çalışmayı arzu ediyor" diye konuştu.

Hakem hataları ile ilgili soruya ise Başkan Özbek şu yanıtı verdi: "Mevcut hakemlerin en iyisini vermek istediğinden eminim. Elbette zaman zaman hatalar yapılabilir. Zaman zaman lehimize, zaman zaman aleyhimize olacaktır. Hatalardan ders alınmalıdır."

Sneijder son olarak, "Bu Galatasaray'a son imzam olmayacak. 2018'den sonra Galatasaray'a hizmet etmek istiyorum. Futbolu bıraktıktan sonra hocalığı seçmek istiyorum. Bende bu potansiyel var. Futbolu bırakıp Galatasaray'a hoca olursum yardımcım da hazır zaten Mert olacak. (Tercüman Mert'ten bahsediyor.)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler