SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Muslera: Bizi eleştirenlerin seslerini kestik

Galatasaray'ın tecrübeli file bekçisi Muslera, maç sonunda çarpıcı sözler sarf etti. Uruguaylı oyuncu, "Her defasında bizi eleştirenlerin sesini kesmeyi başarabiliyoruz." dedi.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Galatasaray'ın yıldız file bekçisi Muslera, 2-0'lık Başakşehir galibiyetinin ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Muslera, şunları söyledi:

"Çok çok önemli bir üç puan kazandık. Son haftalara bakıldığında kazanmaya başlayan bir Galatasaray var."

[Maçtan kareler-![Başakşehir - Galatasaray maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2124036/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/basaksehir-galatasaray-macindan-kareler-155168-myspor)

'Bizi eleştirenlerin seslerini kestik'

"Dört senedir buradayım ve dört senedir eleştirilen bir Galatasaray var. Ama bu dört seneye baktığınız zaman Türkiye'nin en başarılı takımı Galatasaray. Bazıların sesi kesilmiyor ve eleştirilerine devam ediyorlar ama bu eleştiriler bizi etkilemiyor. Biz her defasında bizi eleştirenlerin sesini kesmeyi başarabiliyoruz."

"Sezon başları hep zor olur ama her geçen maç performansım artıyor."

Hamzaoğlu: “Podoski’nin eline çarpmış…”

“Bugün kontrollü oynamak zorundaydık. Karşımızda iyi bir takım vardı tempolu oynayan. Astana maçından sonra çok fazla dinlenemedik. Maça temkinli başladık. İlk yarı istediğimiz gibi geçti. Bekledik sabırla! Ondan sonra Umut’u oyuna aldık. Sneijder ile Bilal’ın pozisyonunu değiştirdik. Bunda da başarılı olduk. Medipol Başakşehir’e diğer maçlarda başarılar diliyorum.”


“PODOLSKI’NIN ELİNE ÇARPMIŞ”
“Gördüm televizyondan ilk golde Podolski’nin eline çarpmış top. Böyle bir gol olmuş olsa da bugün galibiyete ihtiyacımız vardı. Eleştiriler hiç bitmeyecek. Zaten olacak bunlar. Biz çizgimizi bozmadan yürümek istiyoruz. Duruşumuzu korumaya çalışacağız. Sneijder ile yeniden anlaştık. Bundan çok mutluyum. Taraftarlarımızı çok teşekkür ediyorum. Bizi bugün desteklediler. Bu galibiyeti onlara armağan ediyorum.”

Abdullah Avcı’dan 4. hakeme büyük tepki

“Maçın detayına girmek istemiyorum. Galatasaray’ın ilk golünde olabilir, hakemdir o da insan. Hata yapabilir! Ama 4. hakemler teknik direktörlerle nasıl konuşacaklarını, nasıl davranacaklarını bilmek zorunda. Yoksa ben de ona göre davranırım! Hamza hoca adına sevindim. Bundan sonra onlara başarılar diliyorum” diye konuştu.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler