SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hamza Hamzaoğlu: 'Anlam veremiyorum'

Galatasaray'da yaşanan hareketli saatlerin ardından Hamza Hamzaoğlu Galatasaray TV'de canlı yayında açıklamalarda bulundu.

İşte Hamza Hamzaoğlu'nun sözleri:

'Rapor vermek, rutin bir durum'

Hamzaoğlu; 'Birçok basın kuruluşunda normal olan birşey gereksiz büyütüldü. Bİzim yönetimle beraber planladığımız rutin birşey vardı. Maçlardan sonra rapor vermek üzere aldığımız bir karar verdi. Ama bu durum çok farklı yerlere çekildi.

'Yola devam edeceğiz'

'Üzülüyorum bizi gereksiz yerlere çekiyorlar. Seviniyorum demek ki bizim başarımızı kıskanıyorlar. Biz yolumuza emin adımlarla yola devam edeceğiz. Sezon sonunda da inşallah ipi göğüsleyen taraf biz olacağız.'

'Biz ne yaptığımızın farkındayız. Bir değişim sürecindeyiz. Beklentilerin farkındayız. Beklentilere karşılık verebilmek için bu sene bunu yapmak zorundayız. Biz eğer bir yerelere geleceksek bunları hep beraber başarmalıyız. Galatasaray'ın bir yerlere gelebilmesi için herkes elinden geleni yapıyor.

Galatasaray'a zarar gelebilecek bir durum olursa biz gerekeni yaparız. Ama biz başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız.' diyerek sözlerini sonlandırdı.

Nasuhi Sezgin: 'Hocamızın arkasındayız'

Galatasaray İkinci Başkanı Nasuhi Sezgin ise, 'Hamza Hocamızın dediği gibi bu rutin bir durumdur. Önümüzde bir maç var. Hoca da haklı olarak bizden rapor vermek için bir süre istedi. Yani ortada bir sorun yok. Hocamızın da dediği gibi galiba bizi biraz kıskanıyorlar. Biz hocamızın arkasında olduğumuzu her zaman söylüyoruz. Ortak açıklama yapma ihtiyacı duyduk.' dedi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler