SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rıdvan Dilmen: 'Öyle şeyler oldu ki'

Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Astana-Galatasaray maçını değerlendiren Rıdvan Dilmen, şaşkınlığını gizleyemedi...

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

NTV Spor kanalında yayınlanan Yüzde Yüz Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, Galatasaray - Astana mücadelesini şu sözlerle değerlendirdi:

"GÜLE OYNAYA KAZANAMAZLAR"

Kazak deplasmanının çok zor olduğunu milli maçlardan da biliyoruz. Çok fazla mücadele ediyorlar. Astana konsantrasyonu yüksek bir takım. Mücadele edeceklerini biliyorduk ama oynamaya çalışan da bir takımmış. Atletico Madrid ve Benfica, burada güle oynaya galip gelemezler.

*NE YAPTIN SEMİH haberi için tıklayınız

Kazak deplasmanının çok zor olduğunu milli maçlardan da biliyoruz. Çok fazla mücadele ediyorlar. Astana konsantrasyonu yüksek bir takım. Mücadele edeceklerini biliyorduk ama oynamaya çalışan da bir takımmış. Atletico Madrid ve Benfica, burada güle oynaya galip gelemezler.

*AVRUPA FATİHİ'NDEN ESER YOK haberi için tıklayınız

"GALATASARAY PUAN KAYBETMEDİ"

Öylesine şeyler oldu ki maçta. Tuhaf şeyler oldu... Galatasaray, skor olarak 2 kez öne geçti ama puan kaybettiler diyemem. Onların da ciddi atakları vardı.

*PODOLSKİ'DEN ŞOK HAREKET haberi için tıklayınız

"HOCA, BERABERLİK İSTEMEDİ"

Hamza Hoca, beraberliğe razı değildi. Hoca, 3 tane skora göre oyuncu değişikliği yaptı. Galatasaray'ın sezon başından beri iyi oynadığı maç sayısı 1 ya da 2'dir.

*ATLETİCO MADRİD'E TARİHİ ŞOK haberi için tıklayınız

"2'Yİ BULMANIZ LAZIM"

Umut, o pozisyonda skoru 2-0 yapsa maç bitecekti. Bu tip maçlarda 2. golü bulduktan sonra rahatlarsınız. Bu tip zayıf takımların gardı 2'yi yeyince düşüyor.

*HAMZAOĞLU'NDAN İTİRAF GİBİ SÖZLER haberi için tıklayınız

"SNEIJDER, ÇOK ŞUT ATIYOR"

Galatasaray'da forvet oynamak avantaj ama bir o kadar da dezavantaj. Sneijder'in çok fazla şut atması bazen hücum aksiyonlarının önüne geçiyor. Zaman zaman zararlı oluyor bu.

*BAŞIMIZA 'KAZAK' ÖRDÜLER haberi için tıklayınız

"BENFICA'YA KARŞI JOSE"

Maç Lisbon'da olsaydı Rodriguez ile başlardı ama bugün galip gelmek istediği için Bilal ile başladı. 3. maçta İstanbul'da oynanacak Benfica maçında büyük ihtimalle Jose Rodriguez oynardı. Benfica maçında Chedjou da oynar. Bugün suni zemin olduğu için Chedjou riskini almadı. Hakan'ın da artık dinlendirilmesi lazım. Çok yoruldu, sinirleri yıprandı.

*BİLAL KISA'YA ŞOK KÜFÜR haberi için tıklayınız

"DENAYER'İ BEĞENMEDİM"

Denayer'i bugün ilk kez savunma anlamında beğenmedim. Selçuk ve Yasin yardımcı olmasına rağmen rakiplerine 5 ya da 6 kez orta yapma şansı verdi. Bu da tecrübe ile ilgili olan bir şey. Tecrübelenmesi lazım bir az daha.

*2 DAKİKADA GİDEN 1 MİLYON EURO haberi için tıklayınız

"OYUNA KÖTÜ BAŞLADILAR"

Galatasaray için suni çim bir dezavantajdı. Normal çim ile suni çim arasında çok fazla fark var. Galatasaray, oyuna kötü başlayınca rakibi "Ben bu maçı kazanabilirim" dedi. Galatasaray'da oyuncuların isteğinde problem yok ama kalitesini ortaya çıkaramadı.

"RAKİBİ G.SARAY ÜMİTLENDİRDİ"

Rakip maçtan önce favorinin Galatasaray olduğunu biliyordu. Rakibini ümitlendiren Galatasaray oldu. Kötü oyunla rakibi havaya soktular.

"EN AZ 12, 13 GOL ATAR"

Hamza Hoca, mevcut kadroda Podolski'yi oturtacak değil. Podolski'nin maç kazanma arzusu son derece yüksek. Toparlayacağını düşünüyorum. Podolski, bu sezon 12, 13'ün altında gol atmaz.

C GRUBU PUAN DURUMU

P O G B M A Y AV.

1 Benfica 6 2 2 0 0 4 1 3
2 Atlético Madrid 3 2 1 0 1 3 2 1
3 Galatasaray 1 2 0 1 1 2 4 -2
4 Astana 1 2 0 1 1 2 4 -2

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler