SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hamzaoğlu'ndan itiraf gibi sözler!

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Astana maçının ardından açıklamalarda bulundu.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Kazakistan deplasmanında 2-2 berabere kaldıkları Astana maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Hamza Hamzaoğlu'nun maç sonu ilk açıklamaları şöyle:
"İlk yarı istediğimiz gibi oynadık. İkinci yarıda içgüdüsel bir davranışla oyuncularım geride bekledi. Rakip iştahlandı. 2'yi bulmuş olsak, işler istediğimiz gibi olacaktı. Kötü de bir gol yedik. Uzaklaştırırken, boş kaleye attı. 3 puanla dönmeyi isterdik ama 1 puanla dönüyoruz. Keşke 3 puanla dönebilseydik, daha mutlu olurduk. Önümüzdeki maçlara bakacağız. İki tane Benfica maçı var önümüzde. Herkes herkesi yenebilecek durumda bu grupta. Diğer maçlar da sürprizlere açık."

[Maçtan kareler-![Astana - Galatasaray maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2123966/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/astana-galatasaray-macindan-kareler-155156-myspor)

"Daha iyi olmak zorundayız"

"Bilal kalitesi olan bir oyuncu. Ne yazık ki çok geç iyi yerlere gelebildi. O da ilk yarıda iyiydi, ancak ikinci yarının sonlarına doğru oyundan düştü. Bilal'den memnunum. Diğer oyuncularımın da mücadelesinden memnunum, ama daha iyi olmak zorundayız, bu gerçek."

Bilal Kısa: Bize yakışmayan futbol oynadık

Kazakistan'daki müsabakada takımının ilk golünü kaydeden Sarı-Kırmızılı futbolcu, "Kazansaydık attığım gol daha çok değerli olacaktı. Bu benim Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçımdı. Tabii ki çok üzütülüyüz" ifadelerini kullandı.

'Önde baskı yapsaydık...'

Milli orta alan oyuncusu, "İlk yarıda top kontrolü bizdeydi, iyiydik. Fakat ikinci devrede geri çekildik. Bu yüzden çok baskı yedik ve üstesinden gelemedik. Golü yedikten sonra 2-1 öne geçtik ama 3-4 dakika bile koruyamadık. Şans golü sonucu belirledi. Bize yakışmayan bir futbol oynadık. Belki ilk yarıdaki gibi önde baskı yapsaydık bu kadar pozisyon vermezdik. Bunu iç sahada telafi etmeliyiz" diye konuştu.

Denayer: Yazık oldu

Kazakistan'daki maç sonrası yayıncı kuruluşa demeç veren Belçikalı futbolcu, "İlk yarıda çok iyiydik. İstediğimiz gibi gelişti. İkinci yarıda bu bozuldu. Rakip daha iyi oynadı, maçı domine ettiler. Yazık oldu. Hataları tek oyuncuya bağlayamayız. Rakip çok baskılı geldi ve atak üstüne atak yaptı. Takım olarak yaptığımız bir hataydı. Herhangi bir oyuncuyu suçlayamam" diye konuştu.

Sinan Gümüş: Zor bir maç olacağını biliyorduk

"Zor bir maç olacağını biliyorduk. Zemin bizi zorlayan bir etkendi. Bu skorla ayrıldığımız için üzgünüz. Diğer maçlara konsantre olup onları düşünmeliyiz. Her oyuncu daha fazla oynamak ister. Bu hocanın kararı. Bende verilen şansı iyi kullanıyorum. İleride daha iyi olacağım. Benfica maçlarını kazanırsak grupta iddialı bir duruma geliriz."

Sneijder: Çok üzgünüz

"Çok üzgünüz. Öncelikle, maçtan önce çok zor olacağını biliyorduk. Saha şartları olarak, İstanbul'dan soğuk bir yerde oynadık. 2 kere öne geçmemize rağmen, basit hatalarla yakalandık. 2-1 öne geçtikten sonra maçı koparmamız lazımdı, 3 puanı almamız lazımdı. Basit bir golle 1 puanla dönüyoruz eve"

"3 puana çok yaklaştık. Şampiyonlar Ligi'nde bu tip hataları, bu üst seviyeler kabul etmiyor. Basit hataları analiz edip, hatalarımızı çıkarmamız gerekiyor. Öğrenmemiz lazım. Daha dikkatli olmamız gerekiyor. 2-1 öne geçiyoruz, artık 2-1'den sonra eve 3 puanla dönmemiz gerekiyordu. Ne yazık ki, bu şekilde gerçekleşmedi. Üzgünüz, ancak bu maçı bir kenara bırakacağız. Başakşehir maçı var önümüzde, ona konsantre olmamız gerekiyor"

Atletico karşılaşacağımız en güçlü takım, bunu da gördük. Diğer maçlarda da elimizden geleni yapacağız, savaşacağız. Ben Şampiyonlar Ligi'nde oynamaya devam etmek istiyorum. Yaptıklarımızı analiz edeceğiz. Şampiyonlar Ligi, Türkiye'den çok farklı"

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler