SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

4 haftada 7 puan kayıp!

Süper Lig'in 4. haftasında sahasında Mersin İdmanyurdu ile 1-1 berabere kalan Galatasaray'ın toplam puan kaybı 7'ye ulaştı.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında Mersin İdmanyurdu ile 1-1 berabere kalırken, puan kayıplarına yenilerini ekledi.
Karşılaşmanın 49. dakikasında Welliton’un golüyle 1-0 yenik duruma düşen sarı-kırmızılı ekip, 50. dakikada Podolski ile skoru eşitlemesine karşın, kendisini galibiyete taşıyacak golü tüm baskısına rağmen bulamadı.
Müsabaka içinde bir çok önemli gol fırsatı yakalayan “Cim Bom”, son vuruşlarda istediği isabeti bulamadı. Bu sonuçla Galatasaray’ın geride kalan 4 haftadaki puan kaybı 7’ye çıktı.

[Maçtan kareler-![Galatasaray - Mersin İdmanyurdu maçından kareler(1)](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2123763/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/galatasaray-mersin-idmanyurdu-macindan-kareler1-155090-myspor)

– 4 maçta 5 puan
Galatasaray, sezona beklentilerin çok altında bir başlangıç yaparak geriden kalan 4 haftada yalnızca 5 puan toplayabildi.
Sezona Medicana Sivasspor deplasmanında alınan 2-2’lik beraberlikle başlayan sarı-kırmızılı ekip, ikinci haftada sahasında Osmanlıspor’a 2-1 yenilmekten kurtulamadı. Üçüncü haftada Torku Konyaspor’u deplasmanda 4-1 yenerek ilk galibiyetini elde eden “Cim Bom”, Mersin İdmanyurdu karşısında 1 puanla yetinmek durumunda kaldı.
Sarı-kırmızılılar, bu sezon Türk Telekom Arena’da oynadığı 2 maçtan da galibiyet çıkaramadı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler