SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Demirkol'dan Grosskreutz müjdesi!

Mehmet Demirkol, NtvSpor'daki Spor Servisi programında gündemi değerlendirdi. Milli Takımımız'ın Hollanda galibiyetini yorumlayan Demirkol, "Hollanda adeta ekolünü değiştirdi. Genç oyuncular şaşırdı" yorumunu yaparken, "Grosskreutz konusunda FIFA'dan olumlu haber çıkacaktır" dedi.

Demirkol'un değerlendirmeleri şu şekilde:

Hollanda dünydaki az sayıdaki ekol ülkeden bir tanesi... Bu ülkeler yaşadıkları krizleri ekollerinden büyük sapmalarla geçiştirmek istedikleri zaman sorun yaşıyorlar. Hollanda bu sapmayı yaşadı. Genç oyuncular şaşırdı. Bunu nasıl atlatacaklar bilmiyorum. Hollanda'yı oynatmamak idye bir şey söz konusu olamaz. Bu tabii ki bizim de başarımız anck Hollanda'nın bu durmunu da gözardı etmemek gerekir.

Grosskreutz transferi

Bu işin içinde tabii ki büyük bir hata var ancak FIFA'nın bu izni vermemesi çok daha büyük bir hatadır.

Kemer sıkma politikası

Galatasaray'ın bu politikada başarılı olup olmadığını şimdiden söyleyemeyiz. Avrupa'daki başarılar devam ederse, çeyrek final ya da gruptan çıkış görülürse "başarılı" diyebiliriz. Yoksa Gençlerbirliği bu konuda Türkiye'de her sezonun en başarılı takımıdır.

Sneijder'in imzası...

Sneijder'in takımla ilgili kafasında soru işaretleri vardı. Bunların giderildiği belirtiliyor. Ben de duydum.

Sezer Öztürk ve Gökhan Süzen konusu...

Şenol hoca doğru söylüyor. "Zaten oynamadan para kazanıyorlar" diyor. Doğru söylüyor. Demekki hata Şenol Hoca'da değilmiş. Hata sözleşme yapılırken yapılmış.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler