SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hamzaoğlu, Sinan Gümüş'ü parlatacak

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, yeni sezonda Sinan Gümüş'ü parlatacak.

Galatasaray, transferin son gününde yaptığı hamleler ile takıma son şeklini verdi. Uzun süre genç bir forvet arayan ancak aradığı oyuncuyu takıma kazandıramayan sarı kırmızılılarda Sinan Gümüş'e forma şansı doğdu. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, genç oyuncu ile özel olarak görüşerek bu sezon kendisinden çok daha fazla faydalanacağını söyledi.

Geçtiğimiz sezon U21 takımında 20 maçta 26 gol atarak müthiş bir rakama ulaşan Sinan Gümüş'ü hücumun kanatlarında ve forvette düşünen Hamzaoğlu, 21 yaşındaki futbolcunun gelişimini yakından takip ediyor. Sinan'ın, sarı kırmızılıların Balçova Yaşamspor'u deplasmanda 9-1 yendiği maçta attığı gol Galatasaray kariyerindeki ilk golü olmuştu. Lig maçlarında Hamzaoğlu'nun fazla forma şansı vermediği genç futbolcu, 4 maçta da oyuna sonradan girmişti.

Antrenmanları milli takımlara giden oyunculardan yoksun sürdüren Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Sinan Gümüş ile özel olarak görüştü. Oyuncusunun sezon başı yaşadığı sakatlığı atlattığını gözlemleyen Hamzaoğlu, Sinan Gümüş'ten çalışma temposunu düşürmeden aynı şekilde devam etmesini, kendisine bu sezon daha çok forma şansı geleceğine inandığını aktardı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler