SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe yöneticisi: 'Böyle komik transfer görmedim'

Galatasaray'ın, Kevin Grosskreutz transferinin 'evraklardaki eksiklik nedeniyle' gerçekleştirememesi sosyal medyada günün konusu oldu. Gazetelerin spor müdürleri dahil çok sayıda kişi sarı kırmızılı yönetimi topa tutarken, Fenerbahçe yöneticisi Selim Kosif de çok tartışılacak tweet'ler attı. Sarı kırmızılı taraftarlar da sosyal medyada yönetime ve başkan Dursun Özbek'e ağır eleştiriler yöneltti.

Galatasaray'ın, transferin son günü İstanbul'a getirip sağlık kontrolünden geçirdiği Alman futbolcu Kevin Groskreutz'un transferini 'geç kaldığı için' gerçekleştirememesi, futbol gündemine bomba gibi düştü.

Sosyal medyada bu olaya ilişkin yüzlerce yorum yapıldı. Gazetelerin spor müdürlerinden taraftar gruplarına dek çok sayıda kişi Grosskreutz transferinin gerçekleşmemesi nedeniyle Galatasaray yönetimini eleşiri yağmuruna tuttu.

En çarpıcı yorumlar ise Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selim Kosif'ten geldi. Kosif, Twitter hesabından yazdığı mesajlarda, şu ifadeleri kullandı:

"Ben boyle komik bir transfer gormedim ???????? bakalim daha neler gorucez ."

Bir başka Fenerbahçe yöneticisi İsfendiyar Zülfikari de, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Transfer dönemi bitti... Hedefler bitmedi. ...Hayallerinizin bittiği yerde, Fenerbahçe gerçekleri başlar" dedi.

Zülfikari'nin bu sözleri ile Fenerbahçe'den şampiyonluğu kapınca, "Sizin hayallerinizin bittiği yerde bizim gerçeklerimiz başlar" sloganını kullanan Galatasaray'ı hedef aldığı yorumlandı.

TARAFTAR TWITTER'DA İSTİFAYA DAVET ETTİ

Kevin Grosskreutz transferinde yaşanan gelişmelerden sonra Twitter'da sarı kırmızı deprem yaşanırken taraftarlar 'Dursun Özbek istifa et' başlığını TT listesine taşıdılar. Taraftarlar başta Başkan Dursun Özbek ve yönetim kuruluna ağır eleştiriler yönelttiler.


Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler