SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray'ı bekleyen büyük tehlike! Grosskreutz...

Transferin son gününde Kevin Grosskreutz'u İstanbul'a getiren, ancak Alman oyuncuyla henüz sözleşme imzalamayan Galatasaray'da FIFA'nın alacağı karar merakla bekleniyor. Bir yandan da bu gece Şampiyonlar Ligi'nde sahne alacak oyuncuların listesini göndermesi gereken Sarı-Kırmızılılar'da, Grosskreutz'un durumu merak uyandırıyor.

Yaz boyunca transferde taraftarın beklentisini karşılayamayan ve transferin son gününde Borussia Dortmund'dan apar topar Kevin Grosskreutz'u getiren Galatasaray'da kriz bitmiyor.

FIFA'nın transfer sistemi TMS'ye gerekli bilgilerin zamanına girilmediği gerekçesiyle 27 yaşındaki oyuncuyla transfer dönemi bitmesine karşın resmi imzayı atamayan ve KAP'a herhangi bir bildirimde bulunmayan Sarı-Kırmızılılar, bir başka tehlikeyle karşı karşıya geldi.

Galatasaray, Grosskreutz'u UEFA'ya bildiriyor Transferin son gününde Kevin Grosskreutz'u İstanbul'a getiren, ancak Alman oyuncuyla henüz sözleşme imzalamayan Galatasaray'da FIFA'nın alacağı karar merakla bekleniyor. Bir yandan da bu gece Şampiyonlar Ligi'nde sahne alacak oyuncuların listesini göndermesi gereken Sarı-Kırmızılılar'da, transferi henüz resmiyete dökülemeyen Grosskreutz, Devler Ligi listesinde yer alacak.

Yaz boyunca transferde taraftarın beklentisini karşılayamayan ve transferin son gününde Borussia Dortmund'dan apar topar Kevin Grosskreutz'u getiren Galatasaray'a UEFA'dan müjde geldi.

FIFA'nın transfer sistemi TMS'ye gerekli bilgilerin zamanına girilmediği gerekçesiyle 27 yaşındaki oyuncuyla transfer dönemi bitmesine karşın resmi imzayı atamayan ve KAP'a herhangi bir bildirimde bulunmayan Sarı-Kırmızılılar, bir başka tehlikeyle karşı karşıya kalmıştı.

Listeye dahil ediliyor

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde C Grubu'nda Benfica, Atletico Madrid ve Astana ile mücadele edecek olan Galatasaray, bu gece itibariyla oyuncu kadrosuna UEFA'ya bildirmek zorunda...

Grosskreutz transferini resmiyete dökemeyen Galatasaray, UEFA'nın verdiği izinle Alman oyuncuyu Şampiyonlar Ligi kadrosuna dahil edebilecek.

Bu durumda 5-6 gün içerisinde transfer hakkında karar vermesi beklenen FIFA eğer olumsuz karar verirse, Grosskreutz, Galatasaray'ın Devler Ligi kadrosunda çıkarılacak.

Galatasaray resmi bir açıklama yaparak Alman oyuncu ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu:


Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler