SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Melo ile birlikte Telles de gidiyor!

Galatasaraylı Melo 3.7 milyon Euro karşılığında Inter'e transfer oldu. Ayrıca Sarı-kırmızılılar, Telles'i 1.5 milyon Euro'ya İnter'e kiraladı. Satın alma opsiyonu 8.5 milyon Euro

Galatasaray transfer haberleri ile sık sık gündemde. Transferin son gününde Galatasaray'da büyük hareketlilik yaşanıyor... Grosskreutz'u transfer eden Galatasaray'da Felipe Melo Inter'e transfer oldu. NTV Spor'un haberine göre; Inter, Melo için Galatasaray 3.7 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. Bonuslarla birlikte bu rakamın 5,2 milyon Euro'yu bulacağı belirtildi. Telles'in de Inter'e 1.5 milyon Euro'ya transferi gerçekleşti.

Satın alma opsiyonu 8.5 mil Euro

Öte yandan Galatasaray, Lucas Ontivero'yu Slovenya ekibi Olimpija Ljubljana'ya kiraladı.
Galatasaray, sağ kanat için Kevin Grosskreutz ile anlaşırken, kiralık olarak anlaştığı Jason Denayer'in bonservisini almak için de çalışmalarını sürdürüyor. Manchester City, 20 yaşındaki Belçikalı defans oyuncusunun bonservisini satmak istemiyor.


TÜRKİYE'DE EN ÇOK KUPA KAZANAN BREZİLYALI FUTBOLCU

Galatasaray'da 4 yıl forma giyen Felipe Melo, toplam 7 kupayla 'Türkiye'de en fazla kupa kazanan Brezilyalı futbolcu' unvanına sahip.

Galatasaray'ın Melo ile yollarını ayırmasının ardından Hasan Şaş, bu kararı değerlendirdi...

Felip Melo ile yolların ayrılmasını değerlendiren Hasan Şaş, Galatasaray'!ın Brezilyalı oyuncunun yerini doldurmasının zor olduğunu ifade etti.

Hasan Şaş'ın sözleri şöyle;

"Galatasaray, Melo'nun gitmesiyle büyük sıkıntı çekecek. Hele Şampiyonlar Ligi'nde kötü sonuçlar gelirse ibre yönetime döner. Melo, saha dışında zarar veriyordu ama saha içinde büyük bir güçtü. Biz zamanında çok adam aradık ama yerini dolduramadık."

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler