SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hamzaoğlu dert yandı, destek istedi

Galatasaray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Konyaspor maçı sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu.

*MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Galatasaray deplasmanda Torku Konyaspor'u 4-1'lik skorla mağlup ederek 2015-2016 sezonunda ilk 3 puanını aldı. Geçtiğmiz haftalarda spor kamuoyunun hedefindeki isim olan Hamza Hamzaoğlu, maç sonu yayıncı kuruluşa sitem etti.

Hamza Hamzaoğlu, "Oyun çok değişti 90 dakika boyunca. Chedjou'nun sakatlığı sonrası bocaladık biraz. Rakip üstümüze geldi. Sonra oyunda hakimiyet kazandık. Sonrasında da kırmızı kart oyun dengemizi bozdu ama iyi bir mücadele gösterdik. İşte gerçek Galatasaray bu." diyerek maçı analiz etti.

[Maçtan kareler-![Torku Konyaspor - Galatasaray maçından kareler](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2123619/640xauto.jpg)](https://www.mynet.com/galeri/torku-konyaspor-galatasaray-macindan-kareler-155040-myspor)

Sabri sorusunun sorulması üzerine son kez bu konu hakkında konuşacağını belirterek, "Galatasaray 3 kupa aldı ama tadını çıkartamadık. İyi bir takım var elimizde. Biz bu arkadaşlarımıza sahip çıkmazsak kime sahip çıkacağız. Camiamızın insanların neler yapmaya çalıştığımızı anlamaları gerekir. Oyuncularımıza ve takımımıza sahip çıkalım. Biz birlik olursak herşeyi yapabiliriz. Yeter ki bunu sağlayalım." ifadelerini kullandı.

Genç teknik adam transfer sorusuna ise, "Transfer için 2 günümüz var. Transfer olmasa bile ben oyuncularımın arkasında duracağım." dedi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler