SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Zuniga'da mutlu son yakın

İtalyan basını, Galatasaray'ın Zuniga transfer için Napoli ile anlaşmak üzere olduğu, birkaç ufak detayın ardından imzaların atılacağını duyurdu.

Transferde arayışlarını sürdüren Galatasaray'ın, Juan Camilo Zuniga'nın transferi için Napoli ile her konuda anlaşma sağladığı iddia edildi.

İtalyan basınında yer alan habere göre; Galatasaray, 29 yaşındaki Zuniga için yaptığı girişimlerden olumlu sonuç aldı. Zuniga'nın da Napoli'de şans bulamadığı için ayrılmak istediği ve kulübüne bu yöndeki isteği sonrası İtalyanlar'ın ikna olduğunun altı çizildi. Şu anda, transferin resmileşmesi için birkaç ufak detayın kaldığı ve önümüzdeki günlerde kesin imzaların atılacağı ifade edildi.

Galatasaray'ın, Zuniga'yı satın alma opsiyonlu kiralayacağı belirtildi.

HEM SAĞ BEK, HEM SOL BEK

Temmuz 2009'da Siena'dan Napoli'ye 8.5 milyon euro transfer bedeliyle gelen Juan Camilo Zuniga, sağ bekte başarıyla forma giyebilse de zaman zaman sol bek olarak da görev aldı.

Bugüne kadar 153 Serie A maçına çıkan Kolombiyalı oyuncu, 4 gol 17 asist yaptı. Zuniga, İtalya'da geçirdiği süre içerisinde 15 sarı kart ve sadece 1 kırmızı kart gördü.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler