SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hamzaoğlu'ndan Cenk ve Burak açıklaması!

Edirnespor ile hazırlık karşılaşması yapan Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu, maç sonu önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu Edirnespor ile oynanan hazırlık maçını yakından takip etti. Genç teknik adam karşılaşma sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Oynanan hazırlık maçını yorumlayan Hamza Hamzaoğlu, "Futbol epeydir 2. planda kaldı. Edirnespor'a çok teşekkür ederiz. Trakyalılarla bir arada olmak çok güzeldi." diyerek burada olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirtti.

'Telles'e ve Burak'a teklifler vardı'

Hamzaoğlu, basın mensuplarının Burak Yılmaz sorusuna, "Burak veya başka birisinin gitmesini istemiyorum. Telles'e teklifler vardı. Umarım bu kadro ile devam ederim. Kötü bir mağlubiyet aldık ligde. İyi bir maç oynadık ama golü atamadığımız için skoru sağlayamadık. Bir bardak suda maalesef fırtınalar kopuyor. Burak'ı çıkartıyoruz sorun oluyor. Bu küçük olaylar nedeniyle büyük hedeflerden vazgeçecek değiliz. İnsanlar beklenti içinde ama gerçekler var ve onları göz ardı edemeyiz. Biz Galatasaray'ın kalıcı olmasını sağlamak adına çalışıyoruz."

'Denayer'i aramızda görmek isteriz'

Genç teknik adam yedek kaleci olarak Cenk Gönen ve Denayer sorusuna, "Önümüzdeki haftalarda doğru yola girip önümüze bakacağız. Cenk Gönen ile ilgili ufak etefek pürüzler kaldı ama onlar da çözüldü gibi aramızda çok yakında göreceğiz. Denayer beğendiğim bir oyuncu zaten kiralık olarak alabiliyoruz. Şartlar uyarsa kendisini ilerleyen zamanlarda kadromuzda görmek istiyoruz." dedi.

Galatasaray'ın teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, oyuncuları ile arasında sorun olup olmadığına dair soruya ise "Burak ile konuştuk. Biz zamana zaman oyuncuları eleştirirz. Bunun bir sebebi de omnun daha iyi olmasıdır. Burak'tan memnunuz ama biz ondan daha fazlasını istediğimiz için bazı sorunlar çıkabiliyor. Bu durum diğer oyuncularım için de geçerli. Ben tüm oyuncularımdan memnunum." dedi ve yıldız futbolcunun kalmasını istediğini belirtti.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler