SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray’dan Llorente atağı

Galatasaray, Juventus’tan ayrılma kararı alan İspanyol golcü Fernando Llorente'ye kancayı taktı. Sarı-kırmızılılar, 30 yaşındaki forveti kadrosuna katmak için Sevilla ile kıran kırana bir transfer yarışı içine girmiş durumda.

Cimbom'dan müthiş transfer hamlesi… Kadrosuna dünyaca ünlü bir golcü katmak isteyen sarı-kırmızılılar, Fernando Llorente defterini yeniden açtı. Haziran ayında temas kurdukları İspanyol forveti yeniden gündemine alan G.Saray Yönetimi, Juventus kulübü ile temasa geçti. İtalyan devi ile 2 yıllık daha kontratı bulunan geçen sezon Fernando Llorente, Morata’nın ardında yedek santfordu. Yıldız oyuncunun; Zaza, Dybala ve Mandzukic’in transferlerinden sonra ise forma bulma şansı iyice azaldı

Alternatifi Eduardo Vargas

Bu şartları göz önünde bulunduran Llorente, Juve’den ayrılıp, özellikle Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden bir takıma gitmek istiyor. Deneyimli golcüyü ikna etmeye çalışan G.Saray bir diğer yandan da bu oyuncuya talip olan Sevilla ile zorlu bir transfer yarışı yapıyor. Cimbom, Llorente’yi satın alma opsiyonlu kiralamayı planlıyor. Sarı-kırmızılı yönetim tüm bu uğraşlara rağmen İspanyol golcünün transferinde olumsuzluk olması halinde Napoli’nin Şilili golcüsü Eduardo Vargas ismini de gündemde tutuyor.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler