SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte Felipe Melo gerçekleri

İnter’e transfer olmak için can atan Brezilyalı futbolcunun önündeki en büyük engelin İnter’in yeni patronu Endonezyalı Erick Thohir olduğu ortaya çıktı. Thohir’in bonservis için 1 Euro bile vermek istemediği, bunun üzerine de transferin bir türlü gerçekleşmediği öğrenildi.

Galatasaray’da bitmek bilmeyen Felipe Melo krizinin perde arkası ortaya çıktı. Aylardır ayrılmak istediğini belirten ve İnter’e gideceği bildirilen Melo’nun önündeki en büyük engelinin İtalyan kulübünün hisselerinin yüzde 70’ini alan yeni patronu Erick thohir olduğu belirtildi. Kulübün FIFA’nın mali yaptırımları nedeniyle bonservisli transfer yapamadığı, hatta elindeki bazı futbolcuları göndermek zorunda olduğu, bu nedenle de Endonezyalı patronun 1 Euro bile ücret ödemeye yanaşmadığı bildirildi.

İtalya’ya gitmek istemesinin en büyük nedeni olarak da Torino kentindeki evi gösterilen Melo’nun ise Galatasaray’dan ücretsiz olarak ayrılmayı amaçladığı öğrenildi. Ancak sarı-kırmızılı kulübün “Gitmek istiyorsan gidebilirsin. Bizimle bir yıllık daha sözleşmen var. seni isteyen kulübün bir miktar da olsa bonservis parası vermesi gerekir” dediği ifade edildi. İnter’le görüştüğü bilinen Melo’yu özellikle takımın başında olan Galatasaray’ın eski hocası Mancini’nin çok istediği bildirildi.

Melo’nun eşinin de İtalya’da yaşamak istediği belirtilirken, Galatasaray teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu’nun “Kafası bizimle değil. Zaten kampın büyük bölümüne de katılmadı. Ayrılmayı kesin olarak kararlıştırmış. Artık bize faydalı olacağını sanmıyorum” dediği öğrenildi. Yönetimin İnter’in para ödememesi halinde kendi seçeceği bazı futbolcularla Melo’yu takas etmeye de sıcak baktığı, konunun önümüzdeki hafta içinde kesinlik kazanmasının beklendiği ileri sürüldü.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler