SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray-İbrahimovic flörtü Avrupa’yı salladı

Zlatan Ibrahimovic’in Galatasaray’a transfer olacağı haberleri Avrupa futbolunun gündemine oturdu.

Paris St. Germain’den ayrılacağını açıklaması ile yeniden Galatasaray’ın gündeme giren Zlatan Ibrahimovic’in transferiyle ilgili haberler sadece Türkiye değil Avrupa’da da büyük ses getirdi.

Drogba ve Sneijder’den sonra sarı-kırmızılı kulübün ismi bir kez daha önde gelen gazetelerin manşetlerini süslüyor. 33 yaşındaki golcünün Galatasaray ile her konuda anlaştığını duyuran İsveç medyası ile birlikte İngiliz gazeteleri de transferle ilgili haberlere sayfalarında yer verdi. İngiliz Daily Express, “Manchester United’ın hedefinde bulunan Ibrahimovic Galatasaray’a gidiyor” diye yazdı.

ELİNDEN GELENİ YAPIYOR

İtalyan basını da sayfalarında Ibrahimovic-Galatasaray flörtüne ilişkin haberler kullanırken, Milan’ın İsveçli yıldız için Aslan ile kıyasıya bir transfer mücadelesine girdiğini belirtti. Sarı-kırmızılı taraftarlar, ünlü forvetin gelmesi için büyük çaba harcıyor. Twitter’dan ‘SignForGalaZlatan’ (Galatasaray’a imza at Zlatan) ve ‘Zlatan4Gala’ (Zlatan, Galatasaray’a) başlıkları ile başlatılan kampanya çerçevesinde on binlerce mesaj atıldı. İsveçli’nin sosyal medya hesapları da adeta ablukaya alında ve süper yıldızın Galatasaray’ı seçmesi istendi.

BAŞKAN ÖZBEK YALANLASA DA

Bu çağrılara kulak tıkamayan yönetim de yüksek maliyeti karşılamak için gereken sponsorluk görüşmelerine hız verdi. Her ne kadar başkan Özbek, Ibrahimovic ile görüşmediklerini açıklasa da camiada uzun süredir İsveçli golcünün isminin masada olduğu biliniyor.

Bu transfer operasyonun kolay olmadığı bilincindeki Özbek ile kurmayları, Zlatan’ın menajeri Mino Raiola ile gizliden gizliye temas kurmaya devam ediyor. PSG kulübünü 5 milyon Euro karşılığında ikna eden Galatasaray Yönetimi dünyaca ünlü yıldıza ‘tamam’ dedirtip taraftarını coşturmayı amaçlıyor.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler