SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray'da Douglas ve Kalinic direkten döndü

Galatasaray'da son Avrupa Ligi finalisti Dnipro’nun iki oyuncusu için anlaşıldığı ancak bir türlü son noktanın konulamadığı ortaya çıktı.

Listede Ukrayna’dan iki futbolcu vardı. Aslında halen var. Ancak maliyet farkıyla! Şöyle ki; Ukrayna ekibi Dnipro’nun Brezilyalı stoperi Douglas ve Hırvat Milli Takımı’nda da oynayan golcüsü Kalinic, 500’er bin euro karşılığında satın alma opsiyonu ile kiralanacaktı. Oyunculara 1’er milyon euronun altında ödeme yapılacaktı. Anlaşma bir türlü resmiyete dökülmeyince, rakamlar yükseldi. 27 yaşındaki Kalinic geçen sezon 19 gol attı. Douglas’a da Lazio talip oldu.

BONSERVİSSİZ GELDİ AKILLAR KARIŞTI

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu “Mario Gomez’i düşündük ama 9 milyon euro istediler” demişti. Oyuncu, Beşiktaş’a bonservissiz gelince, taraftarın aklı karıştı. Olayın iç yüzü; Hamzaoğlu için zaten Gomez öncelikli değildi. Ancak kendisine ısrarla önerilince, o da düşünmeye başladı. Yönetim oyuncunun fiyatıyla ilgili bu bilgiyi verince, o da basına aynı açıklamayı yaptı. Halbuki Fiorentina, oyuncunun yıllık 5.5 milyon euroluk maliyetinden kurtulmayı istiyor ve pazarlığa açıktı.

HAMZAOĞLU İYİ NİYETLE ÇABALADI

Sabri Sarıoğlu ile sözleşme uzatılmasını, Tarık ile birlikte sağ bekin yeterli olacağını Hamzaoğlu söyledi. Aslında o da kulübünü düşündü. Yönetimin “Para yok, UEFA tehlikesi var!” söylemi yüzünden, elinden geleni yapmaya çalıştı. Ancak günün sonunda, adeta ‘kötü adam’ olan o ve yine bu doğrultuda konuşan yönetici Cüneyt Tanman oldu.

MEUNIER CİMBOM’U TAKİBE ALDI

Galatasaray şimdi taraftar baskısı ve Sabri’nin kamp performansı nedeniyle bir sağ bek arıyor. Öndeki isim Brugge’den genç futbolcu Meunier. Oyuncu gelmek istiyor ancak artık direkt temasa geçilmesini istiyor. Zaten Twitter hesabından, Galatasaray’ın İngilizce olan hesabını takibe aldı!

MELO İSTENMEDİĞİNİ ÇOK İYİ BİLİYOR

Melo konusunda taraftar baskısı gelince, yönetim “Kalmasını istiyoruz” sinyalleri verdi. Ancak aslında Melo’yu kulüpte çok az insan istiyor. Zaten o da bunu biliyor ve Inter’e gidecek.Üstelik yönetim, Melo’nun beklediği sözleşme uzatma teklifi ile değil, “1 yıllık sözleşmeni tamamla” söylemi ile “Kal” dedi. Bu da 32 yaşındaki oyuncunun kariyer planına açıkça tersti.

OZAN TUFAN İÇİN ŞARTLAR ZORLANIYOR

Galatasaray Telles’ten para kazanmayı umduğu gibi, çok iyi bir teklif gelse Muslera’yı bile satacak. Trabzon- spor’un kalecisi Onur Kıvrak’a ilgi bu nedenle sürüyor. Orta sahaya Melo’nun yerine bir oyuncu daha düşünülüyor. O isim şu anda Ozan Tufan. Kalinic forvette konuşulan bir isim ama oraya Brezilya’dan farklı öneriler geldiğini de belirtelim. Ve tabii İbrahimoviç... Oyuncunun maliyeti ancak bir sponsorla karşılanabilir ki, görüşülen şirketler şu ana kadar bu maliyeti çok buldu.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler