SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Felipe Melo baş döndürdü

Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Felipe Melo, tutarsız tavırlarıyla sarı-kırmızılı yönetimin adeta elini kolunu bağladı.

Galatasaraylı yöneticiler son görüşmede, “2 milyon euro getir, git” diyerek Inter’le el sıkışan Melo’ya yol verdi. Bu teklifi önce kabul eden sambacı daha sonra çark ederken, 2 milyon euro bonservis veren bir kulüp de çıkmadı. Avusturya’dan direkt İtalya’ya gideceğini bildiren Melo bu kararından da vazgeçerek İstanbul’a döndü.

Felipe Melo, Galatasaray’ın başını ağrıtmaya devam ediyor. Sarı-kırmızılı yönetim ve Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun tüm ısrarlarına rağmen 1 yıl daha sözleşmesi olmasına karşın takımdan ayrılmak isteyen Brezilyalı futbolcu son günlerdeki tutarsız davranışlarıyla sabırları taşırdı.

Bonservis bedelinde indirime giden yönetim yapılan son görüşmede Inter’le el sıkışan Melo’ya, “2 milyon euro getir, git” diyerek şartlı vize verdi. Sarı-kırmızılı kulüpten yıllık 3.1 milyon euro garanti ücret alan sambacıya 2 milyon euroluk bonservisi istediği şekilde ödeyebileceği de bildirildi. Bu teklifi önce kabul eden Melo birkaç gün sonra garip biçimde geri adım attı. Brezilyalı futbolcuya aradan geçen sürede hiçbir kulübün 2 milyon euro bonservis bedeli ödemeyi kabul etmediği de ortaya çıktı.

Inter’in kendisi için bonservis ödememesi yüzünden bütün planları bozulan Felipe Melo buna karşın Avusturya kampından direkt İtalya’ya gideceğini bildirdi. Fakat bu kararından da çark etti ve sarı-kırmızılı takımla birlikte İstanbul’a döndü.

Menajeri geliyor

Sarı-kırmızılılar ile Melo’nun menajeri arasında gerçekleşen görüşmede ise Inter’in de Galatasaray gibi UEFA ile mali disiplin anlaşması yapması nedeniyle kiralama formülü gündeme geldi. Menajerin, Melo’yu, İspanyol oyuncu Jose Rodriguez’i Galatasaray’a bedelsiz veren Real Madrid üzerinden Inter’e kiralamayı önerdiği öğrenildi.

Melo’nun menajerinin, Galatasaray ile Inter arasında yarın TT Arena’da oynanacak özel maç öncesi İstanbul’a geleceği ve tarafların bir kez daha pazarlık masasına oturacakları belirlendi. Sarı-kırmızılıların, Inter’li yöneticilerin de yer alacağı bu toplantıda Melo krizini çözüme kavuşturmaları bekleniyor.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler