SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray'a talih kuşu kondu

Galatasaray, Avusturya'da yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor.

Sarı-Kırmızılılar'da Semih Kaya, antrenmanda sakatlandı. Tecrübeli oyuncu, bir pozisyonun ardından ayak bileği ve dizinden rahatsızlanırken antrenmanı yarıda bıraktı.

Semih, saha kenarına gelirken moralinin bozulduğu gözlendi.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, kadrosundaki öğrencileri alternatif mevkiilerde değerlendirmenin yollarını arıyor. Hamzaoğlu, bu konuyla ilgili olarak özellikle yeni transfer Lionel Carole ile yakından ilgileniyor.

Sol bek olarak transfer edilen ancak antrenmanlardaki performansıyla adeta Hamza Hamzaoğlu'nun jokeri haline gelen Fransız oyuncu, savunmanın merkezi ve ön liberoda alternatif olarak görülüyor. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun Lionel Carole'ü sezon içinde birçok mevkiide görevlendirmesi bekleniyor.

Forvet transferini olmazsa olmaz olarak görmeyen Sarı-Kırmızılılar'da Sercan Yıldırım'ın alternatif isim olarak kadroda tutulması bekleniyor. Lucas Podolski, Burak Yılmaz, Umut Bulut, Sinan Gümüş ve Sercan Yıldırım'ı sezon içinde yeterli bulan Hamza Hamzaoğlu'nun çok uygun şartlarda bir transfer yapılamaması halinde sezona böyle devam edeceği gelen haberler arasında.

Bu arada Galatasaray'ın Brezilyalı sol beki Alex Telles'in Chelsea'nin gündeminde olduğu ileri sürüldü. Sun Gazetesi, Jose Mourinho'nun Chelsea'den Atletico Madrid'e dönen Filipe Luis'in boşluğunu Alex Telles ile doldurmak istediğini yazdı.

Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı İspanyol oyuncu Jose Rodriguez İstanbul'a geldi.

Genç oyuncunun sağlık kontrolleri de tamamlandı.

Galatasaray Kulübü'nün kurucusu Ali Sami Yen, ölümünün 64. yıldönümünde Feriköy'deki mezarında anıldı. Anma törenine Galatasaray Başkanı Dursun Dursun Özbek, Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar ve yöneticiler katıldı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler