SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray Kamil Glik'i bitiriyor!

Galatasaray'da Hamzaoğlu’nun isteği üzerine düğmeye basıldı. Yönetim, Torino forması giyen Kamil Glik’e teklif yapacak.‘Tank’ lakaplı Glik’in bonservisi çok yüksek. Bu nedenle kiralama üzerinde durulacak.

Galatasaray, Jose Rodriguez’i orta alana monte ettikten sonra çalışmalarını stoper transferi için yoğunlaştırdı. Hamzaoğlu, önceki gün bir savunma oyuncusu alacaklarını söylemişti. Daha önce gündeme gelen Serdar Aziz’i yüksek maliyeti nedeniyle geri çeviren Hamzaoğlu, yönetimden yabancı bir isim talep etti. Scout ekibiyle hareket eden kurmaylar ise kamil Glik üzerinde duruyor. Palermo’dan Torino’ya 2012’de 2.5 milyon Euro bonservis bedeli ile transfer olan Polonyalı Glik, geçen sürede İtalya’nın en çok ilgi toplayan stoperlerinden biri haline geldi.

GLIK İSTEKLİ

27 yaşındaki oyuncu kaptanlığını yaptığı Torino’da misyonunun dolduğunu düşünüyor. Transferi için yönetime başvurduğu bilinen kamil Glik için Galatasaray çok istekli. Şampiyonlar ligi’nde oynama arzusundaki tecrübeli stoper, kulübünden anlayış bekliyor. Bonservis için düşünülen rakamın Galatasaray’ın bütçesini bu sezon için aşması nedeniyle ise ön plana çıkan opsiyon kiralama. Fakat Telles’in yüksek bir bedele satılması halinde Glik bonservisiyle de alınabilir.

REAL MADRID’DE OYNADI

Alman pasaportu da bulunan kamil Glik yetenekleri ile bir dönem Real Madrid akademisine de dahil olmuştu. Burada tutunamayıp Polonya’ya dönen Glik, 2010’da Palermo forması ile İtalya ligi’nin yolunu tuttu. İtalyan futboluna cuk oturan tecrubeli futbolcu Bari’ye kiralandıktan sonra kendini Torino’da gösterdi. Glik’in tahmini değeri 10 milyon Euro olarak gösteriliyor. Polonya Milli Takımı ile 31 maça çıkan oyuncu 3 gol attı. Çizme kariyeri ise 157 maç 13 gol… Torino taraftarları, çok sevdikleri Glik’e “Tank” lakabıyla sesleniyor.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler