SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Podolski'nin şutu kaleciyi yaraladı

Galatasaray'ın Alman yıldızı Lukas Podolski, dünkü idmanın ardından şut çalışması yaptı. Tecrübeli futbolcu toplara öyle sert vurdu ki, genç kaleci İsmail Çipe, bir şutu kurtarmak isterken bacağından yaralandı.

Bu sezonun Galatasaray adına en flaş transferi Lukas Podolski, her ne kadar 35 dakika sürse de, Udinese maçında ezdiği toplarla dikkat çekmişti. Uyum sürecini atlatmaya çalışan Alman futbolcu, idmanlardan sonra ekstra çalışmalar yapıyor. Podolski dün de şut çalışması yaptı. Genç kaleci İsmail Çipe’nin koruduğu kaleyi bombardımana tutan Alman yıldız, toplara öyle sert vurdu ki, bir şut sonrasında İsmail bacağını tutarak, acı çektiğini söyledi. Aynı şut çalışmasına katılan Sabri de, genç file bekçisine takılarak, “Dikkatli ol, bak çok sert vuruyor” dedi.

Her yerde oynatıyor

İdman maçında da sol ayağıyla nefis paslar verip, isabetli şutlar çıkaran Podolski’nin, bugünkü Nice maçında ortaya koyacağı performans merakla bekleniyor. Hamza hoca, deneyimli futbolcuyu forvet hattının her bölgesinde oynatmayı düşünüyor. Podolski, Udinese karşısında da önce forvet arkası başlayıp, ardından ileri uca geçmişti.

Carole geri döndü

Yarım kalan Udinese maçının kadrosunda sakatlığı nedeniyle yer almayan Lionel Carole, dünkü idmanda kazanan takımda görev yaparken, performansıyla beğeni topladı.

Emre Çolak 11’e

Hamza hoca, geçen sezon sıkıntılar yaşadığı genç öğrencisi Emre Çolak’la bir görüşme yaparak, kendisini yeni sezonda ilk 11’de oynatmayı düşündüğünü iletip, daha çok çalışmasını istedi.

Kazanan takım coştu

Futbolcuların oldukça neşeli olduğu çalışmada, Chedjou, Melo, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Bilal Kısa, Podolski, Carole, Koray Günter, Jem Paul Karacan, Yasin Öztekin, Sabri Sarıoğlu ve Telles’ten oluşan turuncu formalı ekip çift kale maçın galibi olurken, oyuncular antrenmanın sonunda sevinç gösterisi yaptılar.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler