SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Zlatan'ın uçak bileti varsa gelsin'

Milan Teknik Direktörü Sinisa Mihajlovic, transferle ilgili bilgi verdi. Milan Teknik Direktörü Sinisa Mihajlovic, Galatasaray'ın gözdesi Ibrahimovic'in transferi ile ilgili konuştu.

İsveçli oyuncuyu kadrosunda görmekten memnuniyet duyacağını belirten Sırp hoca, "Gelirse memnun oluruz, ancak uçak bileti için yeterli parası var mı bilemiyorum. Şaka bir yana, kimin geldiğinden bağımsız harika bir kadromuz var" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Roma'daki hedefleri Romagnoli ile ilgili de konuşan Mihajlovic, "Romagnoli Roma'dan ayrılırsa, Milan'a gelecek" diye konuştu.

Paris Saint-Germain ile 1 yıllık sözleşmesi kalan Zlatan'ın ismi, Manchester United ile de anılıyor.

İBRAHİMOVİC, TRANSFERİYLE İLGİLİ İPUCU VERMİŞTİ

İsveçli oyuncu, Louis van Gaal ile arasının iyi olmadığını belirtirken, "Ajax'ta benim hocamdı. Onun çalışma yöntemi, benim çalışma yönetimle örtüşmüyor" ifadelerini kullandı.

"VAN GAAL İLE ÇOK KAVGA EDERİZ, BU BENİM SEVDİĞİM BİR ŞEY"

MANU'ya gitmesi durumunda tecrübeli hoca ile sürekli kavga edeceklerini kaydeden Zlatan, "Sonuçta ikimiz de profesyoneliz. Kiminle çalıştıysam, problemlerim olmadı, çünkü günün sonunda işimi yapmalıyım, o da işini yapmalı. Ancak çok kavga ederiz, bu da benim sevdiğim bir şey" diye konuştu.

"AMERİKA'DA OYNAMAK İNANILMAZ BİR DENEYİM OLACAKTIR"

Zlatan Ibrahimovic, MLS soruları üzerinde de bir açıklama yaparken ilginç ifadeler kullandı. İsveçli yıldız oyuncu MLS'te oynamaya sıcak baktığını söylerken, ''Amerika'da oynamak elbette isterim. Hangi takım olur? Onu şuan söyleyemem. Ama inanılmaz bir deneyim olacağını düşünüyorum bunun. 10 yıl önce buradaydım ve Amerika'da futbolun nasıl geliştiğini görüyorum'' ifadelerini kullandı.

3 yıldır PSG'de oynayan ve Milan'a gideceği iddiaları yüksek sesle dillendirilmeye başlanan 33 yaşındaki golcünün geleceğinin kısa süre içinde belli olması bekleniyor.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler