SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Melo'nun yerine Gökhan İnler

Cimbom'da transfer gündemi çok yoğun... Lukas Podolski için gün sayan, bir yandan da golcü transferi için uğraşan Galatasaray yönetiminin ön libero arayışı da hız kazandı.

Felipe Melo'nun tüm ısrarlara rağmen takımdan ayrılmakta kararlı olması nedeniyle harekete geçen Sarı-Kırmızılılar, Brezilyalı yıldızın alternatifini İtalya'da buldu. Galatasaray yönetimi geçtiğimiz transfer dönemlerinde de gündeme gelen Gökhan İnler'i bu kez gözüne kestirdi. Daha önce çok istemesine rağmen Türk asıllı yıldızı bir türlü ikna edemeyen Sarı-Kırmızılılar hem Napoli hem de Gökhan'ın menajeriyle temasa geçti. Kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunan yıldız futbolcunun artık İtalya'dan ayrılmak istediğini ve Galatasaray'a sıcak baktığı belirtiliyor. Cimbom, Gökhan için yıllık 2.7 milyon Euro'yu gözden çıkardı.

LİSTENİN İKİNCİ SIRASINDA BREZİLYALI SANDRO VAR
Yönetimin Napoli'ye ise 4.5 milyon Euro teklif ettiği, İtalyan kulübünün ise 7 milyon Euro istediği belirlendi. Gökhan İnler için pazarlıklarını sürdüren Galatasaray yönetimi, listenin ikinci sırasına ise Brezilyalı Sandro'yu aldı. Premier Lig kulüplerinden QPR'de forma giyen 26 yaşındaki futbolcu için girişimlerde bulunan Sarı-Kırmızılılar yüksek maliyet nedeniyle sıkıntı yaşıyor. QPR'nin Sandro için 10 milyon Euro bonservis bedeli belirledi gelen bilgiler arasında.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler