SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray’da Muslera paniği!

Dünyanın en iyi kalecilerinden biri olarak gösterilen Uruguaylı ile kimse rekabete yanaşmıyor. Yedek olarak son gündeme gelen Adanalı Mert oldu.

Galatasaray’da yedek kaleci sıkıntısı devam ediyor. Sinan Bolat’ın yediği hatalı goller ve teknik ekibin olumsuz rapor vermesi, Eray’dan memnun olunmaması yönetimi harekete geçirdi.
Ancak sarı-kırmızılı yönetim kaleci arayışlarında hiç beklemediği bir engelle karşılaşıyor: Fernando Muslera… Dünyanın en iyi kalecilerinden biri olarak gösterilen Uruguaylı file bekçisi ile kimse rekabete girmeye yanaşmıyor.
Galatasaray, öncelikle Fenerbahçe’den ayrılan Mert Günok’la masaya oturdu. Ancak Mert’in cevabı netti: “Muslera varken oynama şansı bulamam, teşekkür ederim”
GÖKHAN DA REDDETTİ
Ardından geçen sezonun en iyi kalecilerinden biri olarak gösterilen Erciyessporlu Gökhan Değirmenci ile görüşme yapıldı. Ancak Gökhan’ın yanıtı da Mert Günok’a benziyordu. Başarılı file bekçisi PTT 1. Lig takımlarından Göztepe ile sözleşme imzaladı. Sarı-kırmızılı ekibin gündemine giren son kaleci Hayrullah Mert Akyüz oldu. Adanaspor forması giyen 21 yaşındaki kaleci özellikle Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in kendisini A Milli Takım aday kadrosuna çağırmasından sonra popüler oldu. 150 bin Euro’ya serbest kalacak olan 1.89’luk kaleci için Adanaspor ile görüşülecek.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler