SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dany ve Sercan yeniden Galatasaray'da!

Galatasaray'ın kirada bulunan iki ünlü ismi Dany ve Sercan yuvaya dönüyor, Hamza Hamzaoğlu ikisini de kadroda kullanmak istiyor.

Bir yandan takımı güçlendirmek, bunu yaparken de kulübün mali politikasından taviz vermek istemeyen Galatasaray, Amrabat’tan sonra Dany ile Sercan Yıldırım’ın da takıma katılmasına karar verdi.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun raporu doğrultusunda, geçen sezonu kiralık olarak geçiren Dany ve Sercan Yıldırım’ın yeni sezonda Galatasaray forması giymeleri gündeme geldi. Geçen sezonun başında İspanyol ekibi Granada’ya kiralanan ama forma şansı bulamayan Dany Nounkeu, daha sonra da 6 aylığına Fransa 1. Lig ekiplerinden Evian’a gönderilmiş ve burada çok iyi bir performans yakalamıştı. Marsilya’nın da radarına giren ve 11’de maça başladığı 14 karşılaşmada 4 kez maçın oyuncusu seçilen Kamerunlu stoperin kalmasına sıcak bakan Hamzaoğlu’nun Dany’yi kadroda tutacağı ifade edildi.

Yine büyük umutlarla transfer edilmesine rağmen Galatasaray’da beklentilere yanıt veremeyen ve son olarak geçen sezonu Balıkesir’de kiralık olarak geçiren Sercan Yıldırım da dönecek diğer isim oldu. Golcü futbolcunun Balıkesir’deki futbolunu olumlu bulan Hamzaoğlu, Sercan Yıldırım’ın kendisi için iyi bir alternatif olacağını düşünüyor.

Malaga’ya gitmişti

Hamzaoğlu’nun bu kararı almasında kulübün mali durumunu düşünmesinin de rol oynadığı ve iki futbolcuyu bu nedenle kazanmak istediği dile getirildi. Cim-Bom’da yine sezonu Malaga’da kiralık olarak geçiren Amrabat’ın da gidişine izin verilmemişti.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler