SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hamzaoğlu: 'İşine bak Melo'

Başarılı hoca tatil yapan Melo ile telefonda görüştü. Hamzaoğlu, "1 yıl daha kontratın var. İşini yap, performansına göre sözleşmesini uzatırız" dedi. Brezilyalı düşünmek için süre istedi.

Galatasaray’ın orta sahadaki dinamosu Felipe Melo’ya 4. yıldızdan sonra bir haller oldu! Sambacı, şampiyonluk kutlamalarında arkadaşları kadar sevinmedi. Daha sonra “Belki de Galatasaray’daki kariyerimin sonuna geliyorum” şeklinde açıklamalar yaptı. En sonunda Inter ile flört ettiği ortaya çıktı. Bütün bunların bir taktikten ibaret olduğu ortaya söyleniyor. İddialara göre 32 yaşındaki Melo, taraftarın ona olan sevgisini kullanacak sözleşmesini uzatmaya çalışıyor. Oysa Melo’nun kontratı devam ediyor.

2018’E KADAR UZATMAK İSTİYOR

Sambacı, gelecek sezon 3.1 milyon euro garanti para kazanacak. Melo aynı şartlarda kendisini 2018’e kadar Cimbom’a bağlayan imzayı atmak istiyor. Şu anda tatil yapan Melo’nun durumuna Hamzaoğlu el koydu. Tecrübeli hoca telefonla görüştüğü öğrencisini net bir biçimde uyardı.

Hamzaoğlu’nun, “1 yıl daha kontratın var. Buraya gel ve işini yap, performansına göre sözleşmeni uzatırız. Ama şu anda imkansız” dediği öğrenildi. Melo düşünmek için süre istedi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler